oc yapacağım için ryzen seçtimEğer anakartı almadıysanız 10100F de alabilirsiniz.
Stok fan ile çok oc beklemeyin.oc yapacağım için ryzen seçtim
kanka stok fanla yapılabileceği kadar oc yi düşün ryzen 3 3100 ün bir de o ram desteklemesi var ya b450m s2h ın onu düşün bir de i3 10100 f düşün hangisi daha iyidirEğer anakartı almadıysanız 10100F de alabilirsiniz.
Saf güç olarak 10100F daha güçlü ve daha ucuz. Overclock, ram potansiyeli tabii ki güzel şeyler fakat ekstradan masraf çıkıyor. Düzgün bir oc için soğutucu gerek zaten. Keşke biraz daha bekleyip 10100F alsaydım diyorum kendime. Oc ile işim de yok.kanka stok fanla yapılabileceği kadar oc yi düşün ryzen 3 3100 ün bir de o ram desteklemesi var ya b450m s2h ın onu düşün bir de i3 10100 f düşün hangisi daha iyidir
reis şuan 710 tl ye alabiliyorum alınır mı?Saf güç olarak 10100F daha güçlü ve daha ucuz. Overclock, ram potansiyeli tabii ki güzel şeyler fakat ekstradan masraf çıkıyor. Düzgün bir oc için soğutucu gerek zaten. Keşke biraz daha bekleyip 10100F alsaydım diyorum kendime. Oc ile işim de yok.
bir de şimdi 10100f alınınca ramlerden kıscam onu nereye yatırmamı tavsiye edersinSaf güç olarak 10100F daha güçlü ve daha ucuz. Overclock, ram potansiyeli tabii ki güzel şeyler fakat ekstradan masraf çıkıyor. Düzgün bir oc için soğutucu gerek zaten. Keşke biraz daha bekleyip 10100F alsaydım diyorum kendime. Oc ile işim de yok.
Alınırreis şuan 710 TL ye alabiliyorum alınır mı?
SSD falan arttırabilirsin, güç kaynağını daha kaliteli alabilirsinbir de şimdi 10100f alınınca ramlerden kıscam onu nereye yatırmamı tavsiye edersin
yanına b460m a mı önerirsinAlınır
SSD falan arttırabilirsin, güç kaynağını daha kaliteli alabilirsin
Yanlış bilgilendirme.Stok fan ile çok oc beklemeyin.