Sistemini belirtmen lazım bu kablo destekler ama senin sistemin destekler mi bilmiyorum.dostlar merhaba bu kablo 1080p 144hz desteklermi
peki hocam sizce hdmi kablosumu kullanılmalı dp kablosumu artıları eksileri nedirÜrün adında 2k 165hz desteği yazıyor 1080p 144hz her türlü destekler
sevgili tinerci arkadasım sistemim imzada varSistemini belirtmen lazım bu kablo destekler ama senin sistemin destekler mi bilmiyorum.
Destekler o zamanpeki hocam sizce hdmi kablosumu kullanılmalı dp kablosumu artıları eksileri nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sevgili tinerci arkadasım sistemim imzada var![]()
Kesinlikle DP, HDMI da Hz kısıtlanıyor örneğin monitörün 165 Hz ise HDMI da max 144 alıyosunsence hdmi dp kablosumu artıları nedir eksileri nedir
DP daha iyidir oyun oynayacaksan daha yüksek hz desteği oluyor HDMI bağlantıya göre. Tabi burada HDMI ve DP sürümlerinin de farklılık gösterebiliyor. Sistemin için Monitörün de destekliyorsa DP alman daha mantıklıpeki hocam sizce hdmi kablosumu kullanılmalı dp kablosumu artıları eksileri nedir
Güzeldir hocam isini görür fiyatı da iyi kaçırma@TinerciYasin @mrdevils61 sizce kablo kalitelimi peki
birde bu var bu 1.4 cok fark eder mi? 1.2 ileGüzeldir hocam isini görür fiyatı da iyi kaçırma
mobilde imzalar gozukmuyor dostum.peki hocam sizce hdmi kablosumu kullanılmalı dp kablosumu artıları eksileri nedir
tinerci 240hz alabiliyorum surume gore degisiyor o biraz.Kesinlikle DP, HDMI da Hz kısıtlanıyor örneğin monitörün 165 Hz ise HDMI da max 144 alıyosun
DP kablosu ile nvdia ekran kartın olduğu için free-sync monitöründe g-snyc de açabilirsin.sence hdmi dp kablosumu artıları nedir eksileri nedir