zerolite
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,387
Cpu fan kabloau değil bu?dostlar evde 1050 ti lı eski sistem vardı tamir etme amaçlı cıkarttım ancak baktım ki bir kablo cıkmış bu kablo nereye takılmalı ?
Fan güç kablosu kardeşim o.dostlar evde 1050 ti lı eski sistem vardı tamir etme amaçlı cıkarttım ancak baktım ki bir kablo cıkmış bu kablo nereye takılmalı ?
Fan güç kablosu kardeşim o.
baktımda takacak bir yer bulamadım nereye takabilirimCpu fan kabloau değil bu?
kabloya bağlı olan kablolar sata güç girişi ? yanlışlık olmasınCpu fan kabloau değil bu?
2 adet sata güç girişi taşıyor tam anlamış değilimCpu fan kabloau değil bu?
Anakartın üstunde 4 pinli bir yere takabilirsin üst ortada veya sol altta veya sol üstte olabilirbaktımda takacak bir yer bulamadım nereye takabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kabloya bağlı olan kablolar sata güç girişi ? yanlışlık olmasın
her yere baktım 4 pinli bir giriş yok aklıma şey takıldı acaba hep boştamıydı bu diye bu kablo sata güç girişlerini mi taşıyor sadeceAnakartın üstunde 4 pinli bir yere takabilirsin üst ortada veya sol altta veya sol üstte olabilir
Bundan yokmu şimdi?her yere baktım 4 pinli bir giriş yok aklıma şey takıldı acaba hep boştamıydı bu diye bu kablo sata güç girişlerini mi taşıyor sadece
Kabloyu takip et neyin kablosu soylersen dha yardımcı olabilirimgirişler dolu bu başka bir kablo sanırsam
dediğim gibi bu cpu fan kablosu değil üzerinde 2 adet sata girişi taşıyor zatenBundan yokmu şimdi?
power'a gidiyor sadece büyük ihtimal sata güç kablosuKabloyu takip et neyin kablosu soylersen dha yardımcı olabilirim
Çok özür diliyorumdediğim gibi bu cpu fan kablosu değil üzerinde 2 adet sata girişi taşıyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
power'a gidiyor sadece büyük ihtimal sata güç kablosu
tamamdır bu sistem durduk yere bozulmuştu eğer bir fikriniz varsa belirtin ilgili konuyu atayım size, kaç ay uğraştım düzeltemedim yeni sistem aldım d.a sistem 2 yi işlemci yada ana karttan dolayı düşünüyorum sorunuÇok özür diliyorum( üstteki resime bakmamışım bu sata güç kablosu yani ssd veya HDD varsa ona takmak için eger ssd veya HDD nin kablosu takılıysa boşta durmasında hiç bir sıkıntı yok
Açıliyorda görüntümü gelmiyor yoksa hic açılmıyor mu?tamamdır bu sistem durduk yere bozulmuştu eğer bir fikriniz varsa belirtin ilgili konuyu atayım size, kaç ay uğraştım düzeltemedim yeni sistem aldım d.a sistem 2 yi işlemci yada ana karttan dolayı düşünüyorum sorunu
ilgili konu:https://donanimarsivi.com/forum/konu/sistem-kitleniyor-uygulamalar-crash-veriyor.47259/