dost ayran
80+ Silver
Dahası
kendi yapmis oldugum bir hata bu resimdeki kablolama
teker teker cıkarıp taksam duzenli olurmu sizce yine boylemi olur
yapılır çok karman çorman 3,4 plastik kelepçeye her şey düzelir.Alıntıyı görüntüle
qweqweqw nasıl yaptimi ben bile anlamadim nasıl cozcem simdiKanser oldum laa
aman hocam goz onemlidir
hocam arkadan gecirmeme gerek yokmu yani kablolarıyapılır çok karman çorman 3,4 plastik kelepçeye her şey düzelir.
Bence sistemi tamamen sök, komple bir güzel temizle.aman hocam goz onemlidir
mantıklı biraz zahmetli ama aklımdaki sey buydu benimdeBence sistemi tamamen sök, komple bir güzel temizle.
Daha sonra da güzel bir kablolama ile yeniden topla.
valla geçirmen uygun olur ama. Bence kablolamadan anlamıyorsun. o yüzden plasik kelepçe taksan yeter. Aman hocam arkadan dolaştırıcam diye zara vermeyesin.qweqweqw nasıl yaptimi ben bile anlamadim nasıl cozcem simdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
aman hocam goz onemlidir Alıntıyı görüntüle
suna bakin belki duzelir gozleriniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam arkadan gecirmeme gerek yokmu yani kabloları
oylemi diyosunuz hocam o zaman sadece kelepce bagliyimvalla geçirmen uygun olur ama. Bence kablolamadan anlamıyorsun. o yüzden plasik kelepçe taksan yeter. Aman hocam arkadan dolaştırıcam diye zara vermeyesin.
ya kendine güveniyorsan yinede komple sök tekrar yap. ama bilmiyorsan en azından biraz daha düzenli olsun diye öyle yapabilkirsinoylemi diyosunuz hocam o zaman sadece kelepce bagliyim
tamam o zaman kelepce takiyorumya kendine güveniyorsan yinede komple sök tekrar yap. ama bilmiyorsan en azından biraz daha düzenli olsun diye öyle yapabilkirsin
Alıntıyı görüntüle