Neler Yeni

Bu Kadar Benzerlik Normal mi?

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ozan
Aerocool VX Plus 350W almayı düşünüyorum da şöyle bir şey fark ettim o.O2

Aerocool'a ait
1681035382822.png

Gametech'e ait
1681035426735.png

Neden bu kadar benzerler? Grafik zaten birebir aynı. Yazılarda sanki ayıp olmasın diye 1-2 kelimesi değiştirilmiş gibi.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Çin'den alıp, üstüne markasını basıp satıyor olabilirler

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
hocam önerim gametech almayın aerocool daha iyidir belkide kopyala yapıştır yapmışlardır beklerim gametech vb markaladan.

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam önerim gametech almayın aerocool daha iyidir belkide kopyala yapıştır yapmışlardır beklerim gametech vb markaladan.
Almam zaten hocam biliyorum kalitesiz olduklarını. Tahmini olarak 240W arası tüketeceğini düşündüğüm bir sistem var. Aerocool'un bu modeli 12v kanalından 300w verdiği için yeteceğini düşünüyorum. PSU'ya para harcamak istemediğimden en ucuz olacak şekilde halletmek istiyorum. Aerocool'u şuan 480tl'ye alabiliyorum da belki indirime girer diye bekleyecem.

Kimsenin günahını almak istemem ama grafiğin görünüşü tamamen aynı. Tesadüf olduğunu da sanmıyorum. İthalatçıları aynı değil. Geriye tek ihtimal kalıyor aynı fabrikada üretiliyor diyeceğim de fakat buda düşük ihtimal. Bu tarz markalara karşı güvensizliğim ekstra arttı.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fan kontrolcüleri aynı olabilir, üreticileri aynıysa platformları aynı olabilir ve dolayısıyla iç yapıları da benzer olabilir. Bunlar mümkün şeyler, üreticileri aynı değilse fan kontrolcüleri ve profilleri aynıdır falan filan.

Top Bottom