Bu kadar ips glow normal mi

En önemli olan şey şu monitörü araştırarak mı aldın? Markası ne, kaç hz, kaç inç, kaç paraya alındı ve ips mi yoksa va mı? Her şeyin memnunsanız ips glow beni rahatsız etmemişti hiç ve çok vardı aydınlıkta bile vardı
Sorma sebebim ben 2 binlik 100hz 24 inç monitörde ips glow yaşadım az belirgin olsa da bu bütçede kafama takılacak gibi değildi. Kısacası ben ucuz araba aldım araba gacırdıyor sen lüks bir şey almışsın yine gacırdıyor

Sorma sebebim ben 2 binlik 100hz 24 inç monitörde ips glow yaşadım az belirgin olsa da bu bütçede kafama takılacak gibi değildi. Kısacası ben ucuz araba aldım araba gacırdıyor sen lüks bir şey almışsın yine gacırdıyor
Evet maalesef ınternette ips glowu normal sayıp iade almıyorlar diyen de var kafam karisti iyice

Vatandan aldim iade oluyor mu
Mağazadan almamışsındır inşallah mağazadan aldıysan koşulsuz iade olmaz. Bunu belirtip servis kaydıyla iade edebilirsin mağazadan iade edersen veya bir araştırıp thh’ye başvurabilirsin
Ben de ips glow kusur sayılıyor mu emin değilim daha önce hiç görmedim bu yüzden iade edeni kişisel olarak tabi ki kusur

Aydınlık ortamda da boyle

Ekler

• 20250627_030446.webp
    20250627_030446.webp
    952.5 KB · Hit: 36
Mağazadan ama normal kullanımda farkedilmiyor o kadar
Hocam dediğim gibi bu iki gün sonra rahatsız olabileceğiniz bir şey değil alışabileceğiniz bir şey benimki aydınlıkta bile çok belli oluyordu ama rahatsız olmadım. En kötü iade ve değişim olur mu diye sorun iade ederseniz aynısından alabilirsiniz zaten. Baktınız iade ve değişim yok büyük ihtimalle rahatsız olmazsınız

Hocam dediğim gibi bu iki gün sonra rahatsız olabileceğiniz bir şey değil alışabileceğiniz bir şey benimki aydınlıkta bile çok belli oluyordu ama rahatsız olmadım. En kötü iade ve değişim olur mu diye sorun iade ederseniz aynısından alabilirsiniz zaten. Baktınız iade ve değişim yok büyük ihtimalle rahatsız olmazsınız
Ya intetnetten baktim nerdeyse hepsinde var bu glow olayı olmayan monitor yok givj

Bı günde Asus monitör den olumlu bi konu açılsın, çoğunluk ya ölü piksel den şikayetçi ya da IPS glow patlamadan veyahut Asus servisinden veya kargo ücretlerinden. Monitör içine sinmediyse değişim veya iade iste vatandan. Ben sevmedim bı ürün olursa ya elden çıkarırım yada kullanmam köşe durur.

Ya intetnetten baktim nerdeyse hepsinde var bu glow olayı olmayan monitor yok givj
İade edip g65b al. İps glow derdi yok, ayrıca siyahlar çok daha iyi. Renk gamutu, kontrast ve parlaklıkta da iyi. Hız açısından en hızlı va panellerden birisi zaten sorun olmaz.

Geri