Bu kadar yüksek pingin sebebi ne

Reaksiyon skoru
53
Merhaba arkadaşlar daha önce bu konuya değinmiştim şimdi olay şöyle binada superbox gibi bir şey var ama bina için herkeste o aygıta kabloyla modemlerini bağlayarak kullanıyor modemide çok garip bir şey zaten eve aksam saatleri geldiğimde 17:00-24:00 ping 200 den aşağı inmiyor böyle olsa iyi bide evdekiler girince 500 800 arasi oluyor haliyle oynatmıyor anlamıyorum sabah ve gece 60 ın altındayken yükselmesinin sebebi ailede 3 cihazın bağlanmasımı yoksa bu kablosuz cihaza tüm aparrmanın bağlanması mı birde bu sorunu çözmek için önerileriniz var mı

süperbox kullanıyorsun yani telefon hattı gibi düşünebilirsin çeken bir yere konmazsa 200 den aşağı düşmemsi çok normal süperbox ile pingsiz oynamak imkansıza yakın

süperbox kullanıyorsun yani telefon hattı gibi düşünebilirsin çeken bir yere konmazsa 200 den aşağı düşmemsi çok normal süperbox ile pingsiz oynamak imkansıza yakın
Fiberix ismi uydudan çekiyoruz falan filan bisiler demisler çatıya bir cihaz koyup modemleri ona bağlamışlar ping illaki olucak ama 200 pingin üzeri gerçekten cok fazla hareket edemiyorum 400 500 de hele 800 de falab

Fiberix ismi uydudan çekiyoruz falan filan bisiler demisler çatıya bir cihaz koyup modemleri ona bağlamışlar ping illaki olucak ama 200 pingin üzeri gerçekten cok fazla hareket edemiyorum 400 500 de hele 800 de falab
allah sabır versin kanka ben 60 pingi geçince millenicoma sövüyom anlık seni düşünemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iptal ettirebiliyorsan iptal et kanka
yada ara müşteri hizmetlerini çözsünler

şöyle bir durumda var tarifelere bakınca max 16 mpbs alabildiğini görüyorum bu bu aşırı kötü 2 kişide bile ping artar bu tarife ile
1662043070546.png

allah sabır versin kanka ben 60 pingi geçince millenicoma sövüyom anlık seni düşünemiyorum

iptal ettirebiliyorsan iptal et kanka
yada ara müşteri hizmetlerini çözsünler

şöyle bir durumda var tarifelere bakınca max 16 mpbs alabildiğini görüyorum bu bu aşırı kötü 2 kişide bile ping artar bu tarife ile Alıntıyı görüntüle
Altyapi yokki şimdi uzun hikaye biz badka sehire is icin tasindik adam bizim ev yakib olsun diye sehir disinda en uzak yerde ayarlamis burasida yeni yapildigi icin hicbir altyapi yok sözde mahallede fiber var gekicek diyorlarda ksc yila gelir kim bilir

Hocam superbox değil uydu interneti galiba sizinki, benimde konumumda altyapı yoktu 3-4 yıl kadar süreyle ben de uydu interneti kullandım ve rezalet bi deneyimdi. Apartmanda ilk bağlatan bizdik ilk o zamanlar güzeldi fakat sonra apartmandakiler öğrendikçe onlarda bağlattıkça internet berbat bi hale gelmeye başlamıştı, sürekli kopuyordu anlamsız pingler oluyordu. Bunu söylediğimde de yok herkesin portu ayrı falan filan diyolardı ama uydu interneti eşit bölemiyodu sürekli sıkıntılar çıkartıyordu. En kısa sürede Türk Telekom bayisine gidip binanıza altyapı başvurusu yapın apartmanca, o sürede de sağlayıcınıza sizin dairenize özel ayrı uydu bağlatmak için görüşebilirsiniz ama onlarında fiyatları uçmuştur

Hocam superbox değil uydu interneti galiba sizinki, benimde konumumda altyapı yoktu 3-4 yıl kadar süreyle ben de uydu interneti kullandım ve rezalet bi deneyimdi. Apartmanda ilk bağlatan bizdik ilk o zamanlar güzeldi fakat sonra apartmandakiler öğrendikçe onlarda bağlattıkça internet berbat bi hale gelmeye başlamıştı, sürekli kopuyordu anlamsız pingler oluyordu. Bunu söylediğimde de yok herkesin portu ayrı falan filan diyolardı ama uydu interneti eşit bölemiyodu sürekli sıkıntılar çıkartıyordu. En kısa sürede Türk Telekom bayisine gidip binanıza altyapı başvurusu yapın apartmanca, o sürede de sağlayıcınıza sizin dairenize özel ayrı uydu bağlatmak için görüşebilirsiniz ama onlarında fiyatları uçmuştur
o zaman uydu interneti buna denk geliyor apartmanda herkes bağlattıkça sıkıntı çıkıyor geçmiş olsun hocam rezil bir deneyime hoşgeldiniz

Fiberix diye geçiyor

Geri