fena değil alınır 360mm sıvı desteği yok ilerde problem çıkarabilir
Bu kasa 2. El ama sıfır kutusunda 1.5k alınır mı?
Hocamfena değil alınır 360mm sıvı desteği yok ilerde problem çıkarabilir
dark maxima v30 veya raijintek ponos ultra ms4 varsa bakabilirsin.
Elimde psu var hocam onu kullanmam büyük ihtimalle elimdekini kullanırım bitfenix 600wpsu dahilse uygunmuş sıkıntılı olmasın psu?
Elimde psu var hocam onu kullanmam büyük ihtimalle elimdekini kullanırım bitfenix 600wpsu dahilse uygunmuş sıkıntılı olmasın psu?
gider problem çıkarmaz.Hocam
İ3 12100f ve rx6600 sistem olacak GİGABYTE h610m v2 anakartla kasaya gider mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elimde psu var hocam onu kullanmam büyük ihtimalle elimdekini kullanırım bitfenix 600w
Elimde psu var hocam onu kullanmam büyük ihtimalle elimdekini kullanırım bitfenix 600w
Kasadan yana bir problem yaşatır mıgider problem çıkarmaz.
ATX ana kart desteği var hocam hava akışı da fena değildir işte dediğim gibi tek sorun 360mm sıvı soğutma desteği olmaması gelecekte kasayı değiştirmek gibi bir zahmete girmek zorunda kalabilirsin ama şu anki sistemin için çook çok yeterli.Kasadan yana bir problem yaşatır mı
Hocam bide çok anlamıyorum şöyle bişey yaptım ikinci elgider problem çıkarmaz.
Onu alacağıma bunu alırım , fanları beğenmezsen ucuzdan okut 3 5 bir şey daha katar fan kiti alırsın.
Bu kasa 2. El ama sıfır kutusunda 1.5k alınır mı?
kazık değil tabii ki alabilirsin oyun için topluyorsan amd işlemci daha iyi olabilir.Hocam bide çok anlamıyorum şöyle bişey yaptım ikinci el
İ3 12100f+gigabayte h610m v2+2 adet 8 gb ram (2k)
Sapphire rx6600 (5k)
Sıfır ssd Kingston 2k
Kasa 1.5k
Bitfenix 600w psu 1.250
Toplam maliyeti 12k olacak kazık mı fiyat
Hocam oyun için işlemci Anakart ve ramlar toplam 2k çok yakın arkadaşımdan o yüzden uygunkazık değil tabii ki alabilirsin oyun için topluyorsan amd işlemci daha iyi olabilir.
Ama kasa için biraz bakındım hava akışı kötü çok ısınıyor diyorlar ne yapsam karar veremedimkazık değil tabii ki alabilirsin oyun için topluyorsan amd işlemci daha iyi olabilir.
o zaman süper hocam alabilirsin.Hocam oyun için işlemci Anakart ve ramlar toplam 2k çok yakın arkadaşımdan o yüzden uygun
Ama kasa için biraz bakındım hava akışı kötü çok ısınıyor diyorlar ne yapsam karar veremedim
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anel-temperli-cam-e-atx-fiyati,530405867.html şunu al hocam veya https://www.teknobiyotik.com/raijin...-usb-3-0-type-c-mesh-on-panelli-atx-kasa.html şunu al ömürlük olsun bir daha kasa değiştirme derdin olmasın.Hocam oyun için işlemci Anakart ve ramlar toplam 2k çok yakın arkadaşımdan o yüzden uygun
Ama kasa için biraz bakındım hava akışı kötü çok ısınıyor diyorlar ne yapsam karar veremedim