Bu kasa alınır mı

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Kullanabileceğim en az 450w güce sahip kasa arıyorum, bu kasalar iyi mi?

Ve şu sistem için ortalama kaç w yeterli olur?

İşlemci: Amd Ryzen 3 3200g
Anakart: Gigabyte A320M
Ram: Corsair Vengeance 3000mhz 8gb
HDD: Seagate 1tb HDD

Bilemiyorum istiyorsan al ama güç kaynağını kısa bir süre içinde hemen değiştir bence. Nasıl bir güç kaynağı var onu da belirtselermiş keşke. Güç kaynağının içinde sigorta falan yoksa sistemini bozabilir.

Bilemiyorum istiyorsan al ama güç kaynağını kısa bir süre içinde hemen değiştir bence. Nasıl bir güç kaynağı var onu da belirtselermiş keşke. Güç kaynağının içinde sigorta falan yoksa sistemini bozabilir.
Yorumlarına baktığımda herkes yüksek puan vermişti ve bunu da buradan önerdiler ama başka güç kaynakları bakacağım

Kullanabileceğim en az 450w güce sahip kasa arıyorum, bu kasalar iyi mi?

Ve şu sistem için ortalama kaç w yeterli olur?

İşlemci: AMD Ryzen 3 3200g
Anakart: Gigabyte A320M
RAM: Corsair Vengeance 3000mhz 8gb
HDD: Seagate 1tb HDD
Dark'ın kasalarına bak

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yorumlarına baktığımda herkes yüksek puan vermişti ve bunu da buradan önerdiler ama başka güç kaynakları bakacağım
PSU'yu sadece direkt sistemi çalıştırsın diye almıyorsun ki uzun yıllar kullanmak için alıyorsun ve tüm sisteme gücü de o veriyor sistemin en önemli parçası kalitesinden de ödün verilecek en son parça hatta ödün verilmeyecek parça çünkü gidip 50-60 TL daha az verip dandik ne olduğu belli olamyan uzun vadede insanların sistemini çöp eden PSU almaktansa biraz daha verip uzun süreli kullanımda bir sıkıntı yaratmayan PSU almak daha mantıklı hatta dandik PSU'larda sistem yüke girdiğinde PSU'dan duman çıktığı söyleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu kasayı öneririm hem PSU iyi hem de kasa oldukça iyi.

Geri