Bu kasa alınır mı ??

Alınmaz, normalde o sistemin 8k civarı olması lazım. (ekran kartı fiyatlarının düşmesini bekle)

O sistem 8 K Olsun söz sana hediye alacağım bak. Ciddiyim.

o 8k olsun ben sana alırım sen arkadaşa verirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/dart1-amd-ry...-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ stoklar biter fln hemen al bence
büyük ihtimalle donanım arşivi web tekno veya pc hocasının f/p sistemini alırım hem baya uygun oluyo mesela yakın zamanda web teknonun yaptığı sistem iyiydi

büyük ihtimalle donanım arşivi web tekno veya pc hocasının f/p sistemini alırım hem baya uygun oluyo mesela yakın zamanda web teknonun yaptığı sistem iyiydi
Evet Web teknonun ki fena değildi. RTX 2060 Fiyatına RTX 2060 Lı sistem topladılar. Ben genede Abdullah abinin sistemlerini seviyorum ama :D

O sistem 8 K Olsun söz sana hediye alacağım bak. Ciddiyim.
Anlama kabiliyetiniz yok galiba, normal şartlardan bahsediyorum yani ekran kartlarının olması gereken fiyatlarında olduğu zamanlardan.

Bu kasa alınır mı ?? bu fiyata daha iyisi var mı??
Bu sistemi alırsan sırf ekran kartı fiyatları pahalı diye içinde 1600 liralık işlemci olan sisteme 14bin lira vereceksin, mantıklı düşün.

Anlama kabiliyetiniz yok galiba, normal şartlardan bahsediyorum yani ekran kartlarının olması gereken fiyatlarında olduğu zamanlardan.

Bu sistemi alırsan sırf ekran kartı fiyatları pahalı diye içinde 1600 liralık işlemci olan sisteme 14bin lira vereceksin, mantıklı düşün.
Orası öyle tabii ki.

sence temmuz gibi düşer mi fiyatlar??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,727
Üyeler
197,544
Son üye
shiva18
Geri