KYLORIN
80+ Silver
bence beyaz zevke bağlıHocam peki bir şey soracam beyaz sistem mi daha iyi siyah mi görünüş olarak
bence beyaz zevke bağlıHocam peki bir şey soracam beyaz sistem mi daha iyi siyah mi görünüş olarak
Kullanırsın 3 taksit peşin de var bu üründe. İstersen beyaz siyah olanı da alabilirsin.Hocam peki bir şey soracam beyaz sistem mi daha iyi siyah mi görünüş olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun yıllar kullanacağım için bilemiyirum
Beyaz da siyaha göre pahalı malesefbence beyaz zevke bağlı
https://www.akakce.com/power-supply...os-rj-0r30b00003-1200-w-fiyati,453238216.html yanına bunu almayi düşünüyorumbence beyaz zevke bağlı
tasarımı hoşuna gittiyse alınır ama 6k bütçede lancool3 öneririm hocam.Hocam bu kasa alinmaz mi yani tasarımı çok hoşuma gitti gözüme güzel gözüksün istiyirum
Tabi ki mesh daha iyi ancak bu kasa hoşuma gitti uzun yıllar kullanacağım
Başka önerin var mi
sistem ne?Beyaz da siyaha göre pahalı malesef
https://www.akakce.com/power-supply...os-rj-0r30b00003-1200-w-fiyati,453238216.html yanına bunu almayi düşünüyorum
Tamamen zevk hocam beyaz olacaksa her parçanın beyaz olması lazım güzel durması için ben öyle düşünüyorumHocam peki bir şey soracam beyaz sistem mi daha iyi siyah mi görünüş olarak
Uzun yıllar kullanacağım için bilemiyirum
Rtx 4070 süper ryzen 7 78003d msı 360 mm sıvı soğutucu b650m mini atx anakart 1200w Gold psusistem ne?
Evet aynen öyle ama o da çok pahalı oluyorTamamen zevk hocam beyaz olacaksa her parçanın beyaz olması lazım güzel durması için ben öyle düşünüyorum
Yani o yüzden siyah candır diyorum beyaz kasayı uğurluyorum attığımı al yada lancool3Rtx 4070 süper ryzen 7 78003d msı 360 mm sıvı soğutucu b650m mini atx anakart 1200w Gold psu
Evet aynen öyle ama o da çok pahalı oluyor
1200w a gerek yok 750w bile işini görürRtx 4070 süper ryzen 7 78003d msı 360 mm sıvı soğutucu b650m mini atx anakart 1200w Gold psu
Evet aynen öyle ama o da çok pahalı oluyor
MSI alacağım büyük ihtimalYani o yüzden siyah candır diyorum beyaz kasayı uğurluyorum attığımı al yada lancool3
Evet ama ileride yükselteceğiz için tercih edicegim1200w a gerek yok 750w bile işini görür