Yardım BU KASADAN BU KASAYA GEÇİLİR Mİ?

Masteries

80+
Reaksiyon skoru
78
ŞUAN SİSTEM KURACAM. BEYAZ SİSTEM KURUYORUM. FANLAR LİAN Lİ SL FANLAR 140MM
ŞUAN Kİ KASAM BU
https://www.tebilon.com/deepcool-morpheus-wh-1x420mm-argb-fanli-atx-4xusb30beyaz-gaming-kasa/ ŞUAN Kİ KASAM BU

SATIP BU KASAYA GEÇİLİR Mİ ? VE NE KADAR DERECE OYNAR ARADA
Satip alacaksan bir şey diyemem ama kasan zaten güzel ben uğraşmaya değmez diye düşünüyorum

kardom görünüş için alıyorsan ve paran+zamanın varsa değer yok yediğinden sigarandan falan kısacaksan da değmez

kardom görünüş için alıyorsan ve paran+zamanın varsa değer yok yediğinden sigarandan falan kısacaksan da değmez
şöyle param var kısmıyorum birşeyden görünüş için değer mi diye birde illaki derece farkı olacak akvaryum olduğu için ama ne kadar derece farkeder bilmiyom.

mantıklı kardom bu sorulur mu hiç varsa bölye bişi sat direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardom Allah sana göz vermedi mi nası daha hawalı olabilir (slayyy 💄💄💄)
Göze ihtiyacım yok kasanın modelini biliyorum bakmadan yazdım çok serin bir kasa sen fanlarını güzel kontrol edemediysen bilemem

İki modelide biliyorum yani linklere tıklamadan sana yazdım sen düşün artık uğraştığına değmez

şöyle param var kısmıyorum birşeyden görünüş için değer mi diye birde illaki derece farkı olacak akvaryum olduğu için ama ne kadar derece farkeder bilmiyom.
kardom ben olsam geçerdim net
Göze ihtiyacım yok kasanın modelini biliyorum bakmadan yazdım çok serin bir kasa sen fanlarını güzel kontrol edemediysen bilemem
kardom gözlerim seni görüyor ya o bana yeter (utanmış 😳)
kaç derece oynar ve pişman olur muyum bilmiyom aradaki ısı farkına
3-5 derece kardom maksimum

İki modelide biliyorum yani linklere tıklamadan sana yazdım sen düşün artık uğraştığına değmez
kardom neredeyse beleşe kasa alacak bence değer

Uğraş zamana değmez diyorum

Yeni okudum teklif veren varmış

500 TL farkla alıyorsan tamam uğraşmayacaksan evet sonuçta yeni bir görsel alıyorsun

Lianli serin değil demedim güzel kasa ama senin kasan vallahide billahide ondan serin

Kaybın çok olmaz

3 5 max mı diyorsun. bu kasada baya büyük ve hava akışı iyi ya ondan çok mu farkeder bilemedim :D acaba kullanan var mı bu kasadan akvaryum olanlardan

Uğraş zamana değmez diyorum

Yeni okudum teklif veren varmış

500 TL farkla alıyorsan tamam uğraşmayacaksan evet sonuçta yeni bir görsel alıyorsun

Lianli serin değil demedim güzel kasa ama senin kasan vallahide billahide ondan serin

Kaybın çok olmaz
zaten kasanın daha serin olduğunu biliyorum. lian li ile arasında ne kadar oynar onu bilemedim.. aynen 500 tl farkla geçecem. tek kafama yatmayan ısı farkı ne olur. fanların hepsinin lian li olduğunu düşünürsek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,031
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri