Bu Kasalar Nasıldır?

aesir

80+
Reaksiyon skoru
86

Bu Kasalar Nasıldır? Hatta sanırım sinerji Ranker Virgo olarak satıyor bunları. Sonuçta önü Mesh yanı temperli. Üstte havalandırma var hatta 2.de 6 fan ile geliyor. Alınır mı? Alınmaz ise bu fiyat bandında (n11 de olursa indirimli olacak) önerilerinize açığım.

bu nedenler bile yeter bence
GameTech kasalar fena değil diye biliyorum forumda inceleme yapan birçok arkadaş var
Game tech kasa tavsiye ederim şuanda kullanıyorum malzeme kalitesi fiyatına göre harika kasaya hafifçe tokat attığımda tok ses çıkıyor. (Edit: arkadaşlar biliyosunuz bizde sağlamlık hafif tokatla ölçülür eğer içi boş davul sesi çıkarsa o kasa alınmaz :)

RGB ile işim olmaz dersen Zalman S2 o kasalar alınmaz.
RGB takıntım yokta neden alınmasın?
Post automatically merged:

bu nedenler bile yeter bence
GameTech kasalar fena değil diye biliyorum forumda inceleme yapan birçok arkadaş var
Bence de fakat başka ne gibi değerler var kestiremiyorum
Game tech kasa tavsiye ederim şuanda kullanıyorum malzeme kalitesi fiyatına göre harika kasaya hafifçe tokat attığımda tok ses çıkıyor. (Edit: arkadaşlar biliyosunuz bizde sağlamlık hafif tokatla ölçülür eğer içi boş davul sesi çıkarsa o kasa alınmaz :)
Peki fanları nasıl 6 fan biri diğeri 4 fan, mükemmel değilse ayrı alabilirim

RGB takıntım yokta neden alınmasın?
Post automatically merged:

Bence de fakat başka ne gibi değerler var kestiremiyorum

Peki fanları nasıl 6 fan biri diğeri 4 fan, mükemmel değilse ayrı alabilirim
Bendeki game tech kasada 3önde1arkada=4fan var camını çıkarıp elimi kasanın içine soktuğumda hava akışını rahatlıkla hissedebiliyorum yani 4fanlı kasa işini rahatlıkla görecektir. (Edit: fanlar rgb değil rainbow olarak geçiyor fakat çok hoş duruyor hatta renk geçiş yerleri rgbden farksız diyebilirim:)

Bendeki game tech kasada 3önde1arkada=4fan var camını çıkarıp elimi kasanın içine soktuğumda hava akışını rahatlıkla hissedebiliyorum yani 4fanlı kasa işini rahatlıkla görecektir.
Bulunduğum bölge yaz aylarında çok sıcak, ve ekran kartım mech model, sırf bu sebeplerden dolayı işlemciye de ayrı soğutucu alıcam onun için riske atmak istemiyorum

Bulunduğum bölge yaz aylarında çok sıcak, ve ekran kartım mech model, sırf bu sebeplerden dolayı işlemciye de ayrı soğutucu alıcam onun için riske atmak istemiyorum
Bende kasama ilerde fan eklemeyi düşünüyorum 4fan var ama üst taraftaki tente hava yerine 2 tane fan yeri koymuşlar bende 2 tane daha rainbow fan almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,111
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri