Bu kasalardan biri iyi mi?

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Üstteki nasıl peki?

İlktekine;
Başarılı
Genel olarak başarılı bir kasa. Malzemesi kaliteli. Lakin oldukça büyük ve ağır bir kasa. Buna ek olarak içindeki iki fan havalandırma için yetersiz gibi geldi bana, ekstra fan takmayı düşünüyorum.

Böyle bir yorum yapılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zevkime uygun değil ve stokta yok :)

İkisi şart mı ?
Bu kasa ikisinden de iyi. Ön tarafı mesh, kasayla birlikte 4 fan geliyor.

Bu kasalardan biri iyi mi?? Yarın alacağım.
bunu alırsan daha çok işine yara diye düşünüyorum : https://www.incehesap.com/sharkoon-tg4-rgb-gaming-kasa-fiyati-44192/

İlerde fan takarım ona.
Fiyatına göre en iyi kasa bence. Önden hava alan kasalara ısınamıyorum ama kendi kasam önden hava alıyor. Sırf bu yüzden ön kısmını yere bakacak şekilde ayarladım ve ısılar düştü. Garip. Benim yaptığımda garipti.
Şu kasanın 3 RGB fanından ortadakini egzoz fanla değiştirdim ve egzoz fan üstte duracak şekilde kasayı çevirdim. Görüntü ve sıcaklıklar muhtemeşmdi.

Düşüneceğim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi aşıyor 😄
Fiyatına göre en iyi kasa bence. Önden hava alan kasalara ısınamıyorum ama kendi kasam önden hava alıyor. Sırf bu yüzden ön kısmını yere bakacak şekilde ayarladım ve ısılar düştü. Garip. Benim yaptığımda garipti.
Şu kasanın 3 RGB fanından ortadakini egzoz fanla değiştirdim ve egzoz fan üstte duracak şekilde kasayı çevirdim. Görüntü ve sıcaklıklar muhtemeşmdi.

Geri