Bu Kasaya Ekstraya Napabilirim ?

takr

80+
Reaksiyon skoru
0
Anakart ; gigabyte ma770t-ud3p
Ram ; 12 GB 1666
Ekran Kartı ; RX 550
İşlemci : Amd Phenon II X4 955 3.2Ghz
Psu ; 300W
Ssd ; 480 Gb Ezcool
Bir adet egzoz fanı bulunmakta.
işlemci üzerinde de amd fx x8 8350 orjinal soğutucusunu takacağım. Şuan stok soğutucu var.
Yüklendiğinde 80 dereceleri görüyor ve pc işlemleri yavaşlıyor.
Bu sistem nereleri kaldırır , kaldırmaz , iyi mi kkötü mü bilgi almak istiyorum.

hocam sistem çok eski büyük ihtimal kasada hava almıyordur bu kasanın maksimum performansı ne olur bilemiyorum

hocam sistem çok eski büyük ihtimal kasada hava almıyordur bu kasanın maksimum performansı ne olur bilemiyorum
evet hocam kasa eski hava almıyo olabilir ancak kasa değişse psu de gerekecek eski power yeni fanlara yeteceğini sanmıyorum değer mi bilmiyorum

evet hocam kasa eski hava almıyo olabilir ancak kasa değişse psu de gerekecek eski power yeni fanlara yeteceğini sanmıyorum değer mi bilmiyorum
hocam bütçeniz az ise bu kasayı satıp apu sistem almanız 7-7.5K güzel apu sistemler var bu kasadan çok rahat daha iyi performans alırsınız eğer 10-11k kadar çıkarım derseniz ekran kartlı güncel oyunları ultrada oynatacak sistemlerde mevcut.. Bu aralar zaten çok iyi fp hazır sistemler çıkıyor piyasaya eğer böyle bir düşünceniz varsa sistem linki atarım.

hocam bu kasaya totalde 4k harcadım monitör 2k dahil

kasa verdi bi arkadaşım işlemci ram sdd monitör soğutucu yeni alındı işlemci ikinci el sadece
hocam yani keşke biraz daha biriktirip güzel bir apu sistem alsaydınız ileride ekran kartı takıp güzelce devam ederdiniz. bu sistem yani düşük ayarlar valorant, cs:go, lol gibi oyunlar için kullanılabilir diye düşünüyorum YouTube üzerinden daha detaylı test videolarını izleyerek bilgi alabilirsiniz aslında

hocam yani keşke biraz daha biriktirip güzel bir apu sistem alsaydınız ileride ekran kartı takıp güzelce devam ederdiniz. bu sistem yani düşük ayarlar valorant, cs:go, lol gibi oyunlar için kullanılabilir diye düşünüyorum YouTube üzerinden daha detaylı test videolarını izleyerek bilgi alabilirsiniz aslında
hocam hevesle topladık etraftan da kötü yorum gelmedi pek 4 gb ekran kartı falan olunca

hocam hevesle topladık etraftan da kötü yorum gelmedi pek 4 gb ekran kartı falan olunca
hocam ekran kartı belleği yüksek ekran kartlarında daha önemli oluyor benim önceki sistemimde gt 730 4gb mevcuttu fakat hayatımda gördüğüm en kötü ekran kartı diyebilirim rx 550 de gt 730 dan çok fazla bir farkı yok

hocam ekran kartı belleği yüksek ekran kartlarında daha önemli oluyor benim önceki sistemimde gt 730 4gb mevcuttu fakat hayatımda gördüğüm en kötü ekran kartı diyebilirim rx 550 de gt 730 dan çok fazla bir farkı yok
lol ve valonratta ; valoranta hiç girmiyor , lol de ise seçim ekranından sonra gelmiyor neden yapar bunu ?

Geri