saleRan
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,353
Bu linkteki kasaya max. kaç TL verilir?
Corsair Carbide Spec Delta
Corsair Carbide Spec Delta
Gtx 1660 super takmayı düşünüyorum soğutması ilerde mesela rtx 2070/ 2080taktığımda yetersiz mi kalır?Corsair kalitesi var fakat mesh panelleri çok küçük eğer içine ağır bir kart takacaksınız çok iyi bir soğutması yok onu söylemeliyim fiyat olarakta maks 800 veririm bu kasaya o da Corsair kalitesi olduğu için yok Cooler master'ın daha iyi ürünleri var.
1660 super için bile çok iyi bir kasa diyemem ayrıca dediğim gibi üstte mesh panel yok desek doğru bir işe yaramaz mesh paneli sadece altta olduğu kadar 2080 soğutması zor bir kart bu kasayla sorun çıkarır demiyorum ama bu kasa iyi olmaz.Gtx 1660 super takmayı düşünüyorum soğutması ilerde mesela rtx 2070/ 2080taktığımda yetersiz mi kalır?
bana kalırsa bu kasa varken pek para eder bir üründe değil. Tek kötü yanı bu kasanın İtopya'da satılıyor olması.Gtx 1660 super takmayı düşünüyorum soğutması ilerde mesela rtx 2070/ 2080taktığımda yetersiz mi kalır?
Abdullah abi bu kasayı gayet beğenmişti attığım kasayı corsairden daha mantıklı olur.@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz sizin görüşleriniz nedir?
birde yanına 3'lü fan seti aldın mı arada ki fiyat farkına tadından yenmez.@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz sizin görüşleriniz nedir?
Bunu da baya tavsiye etmişti de merak ettim onların fikirleriniAbdullah abi bu kasayı gayet beğenmişti attığım kasayı corsairden daha mantıklı olur.
Bu da güzel tabi güç kaynağı dahil olduğu için fakat siz yine de bir bilene sorun ben kendim başka kasa aldım fakat genel olarak seviliyor diye önerdim.Bunu da baya tavsiye etmişti de merak ettim onların fikirlerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz