Bu kasaya max. kaç TL verilir?

Corsair kalitesi var fakat mesh panelleri çok küçük eğer içine ağır bir kart takacaksınız çok iyi bir soğutması yok onu söylemeliyim fiyat olarakta maks 800 veririm bu kasaya o da corsair kalitesi olduğu için yok Cooler master'ın daha iyi ürünleri var.

Corsair kalitesi var fakat mesh panelleri çok küçük eğer içine ağır bir kart takacaksınız çok iyi bir soğutması yok onu söylemeliyim fiyat olarakta maks 800 veririm bu kasaya o da Corsair kalitesi olduğu için yok Cooler master'ın daha iyi ürünleri var.
Gtx 1660 super takmayı düşünüyorum soğutması ilerde mesela rtx 2070/ 2080taktığımda yetersiz mi kalır?

Gtx 1660 super takmayı düşünüyorum soğutması ilerde mesela rtx 2070/ 2080taktığımda yetersiz mi kalır?
1660 super için bile çok iyi bir kasa diyemem ayrıca dediğim gibi üstte mesh panel yok desek doğru bir işe yaramaz mesh paneli sadece altta olduğu kadar 2080 soğutması zor bir kart bu kasayla sorun çıkarır demiyorum ama bu kasa iyi olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana kalırsa bu kasa varken pek para eder bir üründe değil. Tek kötü yanı bu kasanın İtopya'da satılıyor olması.

Geri