Ben hikayeli oyun oynayan biriyim ve 200 300tl lik bile yeterli çok anlamam ama bence verilmezDostlar bu mousepad her yerde görüyorum buna cidden 1000 TL verilir mi
Bende hikaya yada simülasyon oynardım ama şuan valorant oynamaya başladım mousepad tam kaymiyor yada skatez alicam gibiBen hikayeli oyun oynayan biriyim ve 200 300tl lik bile yeterli çok anlamam ama bence verilmez
Bence de 100tllik mousepad ile oynuyorum yıllardır şu paralar bence fazlaBen hikayeli oyun oynayan biriyim ve 200 300tl lik bile yeterli çok anlamam ama bence verilmez
Bence gereksiz para vermeyin hocam ben onlineden nefret eden biriyim hiç giresin gelmez ama senin gibi bir arkadaşım var oyunu oynadı biraz ve sıkılıp sildiBende hikaya yada simülasyon oynardım ama şuan valorant oynamaya başladım mousepad tam kaymiyor yada skatez alicam gibi
Vallahi hocam buna 1000 TL verecegime 300 daha koyup akkonfun 60 pro alicam elimdeki T60 da arkadaşıma 500 saticam öyle alicam 1300 eİhtiyaca göre değişir ama daha önce hybrid, speed tarzı bir mousepad kullanmadıysanız aldığınız gibi iade edersiniz. Jacquard kumaşlar falan yapısı örgüdür ve serttir. Slow control mousepadlere benzemez. QCK+ gibi zowie gsr gibi
Adam mousepade 1k verilir mi diyor sen de daha fazla ver diyorsun afsdefgsgsgsgsgsgdgbiraz daha çıkıp spirit of aim al