Öneri BU KASAYI KİMSE BİLMİYOR AMA TAM BİR F/P

hocam beyaz modelin videosu da var zaten merak ettiğim siyahın nasıl gözüktüğü
Yukarıda beyaz alacağınızı belirtmişsiniz.''hocam atmamışsınız ama müsait olduğunuzda atar mısınız ona göre beyazı alıcam çünkü''

Yukarıda beyaz alacağınızı belirtmişsiniz.''hocam atmamışsınız ama müsait olduğunuzda atar mısınız ona göre beyazı alıcam çünkü''
hocam atmamışsınız ama müsait olduğunuzda atar mısınız ona göre beyazı alıcam çünkü
Ona göre tabirini belirttiğim için siyahı beğenmezsem alacağım. İstediğim fotoğraf ise siyah kasanındı. Belirttiğiniz mesajda beyaz kasanın bir görseli ile ilgili de detayım yok.

Kasa arkasındaki ssd yuvalarını nasıl kullanıyoruz? Eski CM kasamda 4 köşeye ince bir vida takıp elle ittiriyordum. Bunda anakart arkasına vidalamam mı gerekiyor? Öyle olacaksa anakartı sökmeden ssdyi sökemem. Kasa içinden kitapçık da çıkmadı.

Kasa arkasındaki ssd yuvalarını nasıl kullanıyoruz? Eski CM kasamda 4 köşeye ince bir vida takıp elle ittiriyordum. Bunda anakart arkasına vidalamam mı gerekiyor? Öyle olacaksa anakartı sökmeden ssdyi sökemem. Kasa içinden kitapçık da çıkmadı.
Güzel gözükmesi için bencede öyle yapılabilir

unutuyorum ya bu akşam atarım ama
hocam aldım hatta sistemi dizdim 😅
IMG_2196.jpeg

sende siyah almışsın memnun kaldın inş hayırlı olsun benimkinden güzel olmuş bi foto atarım akşam :D :D
memnun kaldım hocam şuan kullanmıyorum memlekette topladım pazar günü eve geçicem renk ayarını yaptığımda atarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,648
Üyeler
185,920
Son üye
gurkan0000
Geri