Sansar Salvo
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 727
- İsim
- Fettah Özalp
4 kişilik arkadaş grubumuz var oda sanırım başka bir yerde makale oluşturuyor. 2 ay önce ramazan sonrası mangal sözü koyduk ortaya gideceğimiz yeri malzemeler her şey hazıdi. Ramazan bitti bayramdan sonra mangala 3 gün kala Etüt grubunda oldukları için gezi çıkmış. Bize bir şey demeden 2 si geziye hazırlanmışlar bu sırada geziyi söylemiyorlar. İşimiz var başka zaman gidelim felan ayağına gidiyorlar. Akşam telefonda konuşurken kaç aydır konuşuyoruz neden gelmiyosunuz diyince bir akıllı gülerek "Yo ay olmadı" dedi. Tabi sinirlendim gitmek için ay olmasımı lazım? Neyse kavga ettik sabah okula gittik yanlarına gidince selam verdik oturduk. Tabi biz olay kapandı biliyoruz. Ne yaptınız derken birisi biz anlaşamıyoruz dedi ne alaka dedim küfür ederek siz yol alın gidin dedi. Niye kafaya taktınız başka gün gideriz dedik küfür etmeye anaya küfür etmeye başladılar. Kaç yıllık arkadaşım cahilligine verdim çekip gittim. Arkamızda da kaşar dekan demisler boş boş konuşmuşlar bizde grubuda kapattık arkadaşlığı da mangal yüzünden kaç yıllık arkadaş ilişkisi bitti. Üstelik kaç yıllık arkadaşımın öyle demesi zoruma gitti anlmadim niye öyle dedigini. Annesi kanser bı biz biliyoruz sahip çıktık çocuğa yaptığına bak