Maalesef.Kasko vardır inşallah.
şehir içinde 100 150 miYol hız limiti 50 ve adamın hızı 100-150 arasıydı
Vuran taraf vurduktan sonra 1 tekerleği olmamasına rağmen yaklaşık 50-60 metre sürüklendişehir içinde 100 150 mi
Ödemez%50-%50 kesilir ise karşı tarafın sigortası zararımın bir kısmını öder d
Nasıl vurmuşsaVuran taraf vurduktan sonra 1 tekerleği olmamasına rağmen yaklaşık 50-60 metre sürüklendi
Neden ödemiyor acaba?Ödemez
Sendede hata var ondadaNeden ödemiyor acaba?
Kaskon olsaydı öderkiSendede hata var ondada
Sol şeritteydim U dönüşü yapabilmek için biraz geniş aldım sinyalimde vardı.Babam polis olduğu için biliyorum en sol şeritten dönmezsen ceza yersin
Sendede hata var ondada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaskon olsaydı öderkiöderdi
U dônüsü olmaz tabelası var bundan dolayı hatalısınSol şeritteydim U dönüşü yapabilmek için biraz geniş aldım sinyalimde vardı.
Geniş alman sıkıntı ve tabela varSol şeritteydim U dönüşü yapabilmek için biraz geniş aldım sinyalimde vardı.
Mesele senin dönüş yapmaya çalışman. İstediğin kadar sinyal ver, yavaş git, geniş al. Orda yasak olan dönüşü yaptığın için sende hatalısın.Sol şeritteydim U dönüşü yapabilmek için biraz geniş aldım sinyalimde vardı.
Polisler söylemedimi yüzde kaç hatalısın diyeSol şeritteydim U dönüşü yapabilmek için biraz geniş aldım sinyalimde vardı.
100 150 ile vuran araç o kadar az sürüklenmez. En fazla 100dür hızı. Öyle olsa bile bence suçluluk payı 25 değil. Fakat yasalara göre yüzde 25 hata verirler.Yol hız limiti 50 ve adamın hızı 100-150 arasıydı