TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
çoğu kişi temuda oem yazdığı için klavyenin oem tuş dizilimine sahip olduğunu düşünüyor fakat klavye cherry tuş dizilimine sahip. Kısacası uyumlu.
teşekkürler hocam beyaz renge sizce hangisini almalıyım gri vardı aklımda amaçoğu kişi temuda oem yazdığı için klavyenin oem tuş dizilimine sahip olduğunu düşünüyor fakat klavye cherry tuş dizilimine sahip. Kısacası uyumlu.
bence beyaz en iyisiteşekkürler hocam beyaz renge sizce hangisini almalıyım gri vardı aklımda ama
hocam seste vs bi değişim olur mu sizcebence beyaz en iyisi
minikte olsa oluyorhocam seste vs bi değişim olur mu sizce
iyi anlamda mı kötü anlamda mıminikte olsa oluyor
nötr çok bi değişiklik yok zateniyi anlamda mı kötü anlamda mı
https://www.temu.com/kuiper/uk1.htm...=174&g_lg=tr&g_region=203&g_ccy=TRY&is_back=1
Uyumlu ama cherry, oem vs yazması uyumluluk ile ilgili değildir profildir. Xda, cherry gibi profiller vardır.
ben hiç anlamıyorum hocam mod klavyeyede yeni grdim milky yellow v3 pro lubed alacamUyumlu ama cherry, oem vs yazması uyumluluk ile ilgili değildir profildir. Xda, cherry gibi profiller vardır.
Yay sesi yaparsa tekrar içini açıp lube yapman gerekir onlarda kronik gibi. Çok yay sesi yapıyorlar. İlk başta yapmasada sonradan yaptığın oluyor. Akko cream yellow vb öneririm. F75 için küçük shift olması lazım o da attığın sette var yani uyar. Ama uymasının cherry vs olması ile ilgisi yok onlar tuş profili.ben hiç anlamıyorum hocam mod klavyeyede yeni grdim milky yellow v3 pro lubed alacam
hocam şuan kullandığım switche yakın bir seste switch önerir misiniz?Yay sesi yaparsa tekrar içini açıp lube yapman gerekir onlarda kronik gibi. Çok yay sesi yapıyorlar. İlk başta yapmasada sonradan yaptığın oluyor. Akko cream yellow vb öneririm. F75 için küçük shift olması lazım o da attığın sette var yani uyar. Ama uymasının cherry vs olması ile ilgisi yok onlar tuş profili.
Alıntıyı görüntüle