Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,644
Ne switch kanka şu an kihocam şuan kullandığım switche yakın bir seste switch önerir misiniz?
Ne switch kanka şu an kihocam şuan kullandığım switche yakın bir seste switch önerir misiniz?
Klavyen south facing ise uyumlu olacaktır...
stock aula f75 beyaz renkNe switch kanka şu an ki
güney elimdeki klavyeKlavyen south facing ise uyumlu olacaktır...
Akko cream yellow reaper ile yakın sesler ama leobog reaper switchler zaten kaliteli onları değiştirme sakın. Gateron ve akko lar ile aynı kalitede.stock aula f75 beyaz renk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güney elimdeki klavye
Güney ise uyumlu olacaktır...stock aula f75 beyaz renk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güney elimdeki klavye
Değiştirme niyetim var ancak elimde tutacağım onlarıda satmam yakın bir switch veya keyif alabileceğim herhangi bir switch önerir misiniz?Akko cream yellow reaper ile yakın sesler ama leobog reaper switchler zaten kaliteli onları değiştirme sakın. Gateron ve akko lar ile aynı kalitede.
Leoboglardan daha keyifli veren olmaz sadece belki tacticle tok sesli bi cream blue alınabilinir akko'dan.Değiştirme niyetim var ancak elimde tutacağım onlarıda satmam yakın bir switch veya keyif alabileceğim herhangi bir switch önerir misiniz?
Beyaz renk sırıtmaz fakat en azından gradyen renk seçmeniz daha iyi olur. Beyaz keycap ile açık renk RGB seçimi ile harf okunurluğu oldukça düşüyor. Eğer bakarak yazıyorsanız aklınızda bulunsun.teşekkürler hocam beyaz renge sizce hangisini almalıyım gri vardı aklımda ama
aklımda yellow vardı ama çok benzer dediniz cream blue bakarım bulabilirsemLeoboglardan daha keyifli veren olmaz sadece belki tacticle tok sesli bi cream blue alınabilinir akko'dan.
Evet creamy switchlerin sesi benzer birbirine. Tacticle al hissi farklı olsun.aklımda yellow vardı ama çok benzer dediniz cream blue bakarım bulabilirsem
peki 35 tanesi 650tl idi dolapta creamy yellow v3lerin uygun gelmişti ama o fiyatlara bulabilirmiyimEvet creamy switchlerin sesi benzer birbirine. Tacticle al hissi farklı olsun.
Kanka o ilan benim sdgfsdfdsf. 45 li bu arada o kutu 35 değil. Şu an stok bitti ama ilanı silmedim bi kaç güne tekrardan gelecek çünkü.peki 35 tanesi 650tl idi dolapta creamy yellow v3lerin uygun gelmişti ama o fiyatlara bulabilirmiyim
muhammetxxxxxxx3 sen misin hocamKanka o ilan benim sdgfsdfdsf. 45 li bu arada o kutu 35 değil. Şu an stok bitti ama ilanı silmedim bi kaç güne tekrardan gelecek çünkü.