Palo DAYI 👑
80+ Gold
0 tl ?Beyaz aula'ya bunu aldım olur mu sizce
0 tl ?Beyaz aula'ya bunu aldım olur mu sizce
Olur alabilirsin.Beyaz aula'ya bunu aldım olur mu sizce
Para iadesi yatmış onunla alıyor ondan 0 yazıyor.0 tl ?
Kredi var knka0 tl ?
Teşekkür ederim sipariş vermiştim bakalım yolda uymaz diye endişelerim vardıOlur alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para iadesi yatmış onunla alıyor ondan 0 yazıyor.
linkini atarmısın ürününKredi var knka
Yok sorun olmaz.Kredi var knka
Teşekkür ederim sipariş vermiştim bakalım yolda uymaz diye endişelerim vardı
linkini atarmısın ürünün
Eywallah yine bedavaya geldi ama olsun görünüş olarak çok iyi uyumsuz olursa canımı sıkardıYok sorun olmaz.
bahsettiğin switchler bunlarsa sesi baya benziyormuşYok sorun olmaz.
Görünüş olarak bilemiyorum ama layout olarak uyar yaniMesaj otomatik birleştirildi:
Eywallah yine bedavaya geldi ama olsun görünüş olarak çok iyi uyumsuz olursa canımı sıkardı
Evet creamy olduğu için ikiside baya benzerdir.bahsettiğin switchler bunlarsa sesi baya benziyormuş
Sağolasın hocam tekrardanGörünüş olarak bilemiyorum ama layout olarak uyar yani
Evet creamy olduğu için ikiside baya benzerdir.
sanırım puddıng keycaps güzel olur aslında ama benım klavyenın rgbsi kuzey yönlü yoksa elimde puddıng beyaz keycaps var pek hos olmuyor bırde sesını degıstırıyor klavyenın bariz hissediyorum aradakı farkıMesaj otomatik birleştirildi:
Eywallah yine bedavaya geldi ama olsun görünüş olarak çok iyi uyumsuz olursa canımı sıkardı
Bu da puding gibi galiba diğer fotoğraflara bak alt tarafı saydam ben puding taktım sesi değişti sadece bu görüntü için bile alınırsanırım puddıng keycaps güzel olur aslında ama benım klavyenın rgbsi kuzey yönlü yoksa elimde puddıng beyaz keycaps var pek hos olmuyor bırde sesını degıstırıyor klavyenın bariz hissediyorum aradakı farkı
sanırım puddıng keycaps güzel olur aslında ama benım klavyenın rgbsi kuzey yönlü yoksa elimde puddıng beyaz keycaps var pek hos olmuyor bırde sesını degıstırıyor klavyenın bariz hissediyorum aradakı farkı
evet o resimden anladım bendeBu da puding gibi galiba diğer fotoğraflara bak alt tarafı saydam ben puding taktım sesi değişti sadece bu görüntü için bile alınır
Alıntıyı görüntüle
Valla kendi tuşları güzel durmuyor şu tuşlar gelsin bakalım nasıl duracak mouse ve mouse pad'de mavi masaya yakışacakevet o resimden anladım bende
ben sırf sesi değiştigi için cıkardım valla şuan sadece esc , space ,enter ve yön tuşları takılı stok kekcapslerden farklı bir onlar var ama onlarda ak992 nın stok keycapslerı
aulda bu tuşlar sıyah oldugu ıcın benım hoşuma gıtmedı bende sarı oldugu ıcın bunları taktım daha guzel durdu