Neler Yeni

Bu keycaps Aula f75 uyumlu mu

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Zeliş
sanırım puddıng keycaps güzel olur aslında ama benım klavyenın rgbsi kuzey yönlü yoksa elimde puddıng beyaz keycaps var pek hos olmuyor bırde sesını degıstırıyor klavyenın bariz hissediyorum aradakı farkı
Bu da puding gibi galiba diğer fotoğraflara bak alt tarafı saydam ben puding taktım sesi değişti sadece bu görüntü için bile alınır :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım puddıng keycaps güzel olur aslında ama benım klavyenın rgbsi kuzey yönlü yoksa elimde puddıng beyaz keycaps var pek hos olmuyor bırde sesını degıstırıyor klavyenın bariz hissediyorum aradakı farkı
1733599138352.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bu da puding gibi galiba diğer fotoğraflara bak alt tarafı saydam ben puding taktım sesi değişti sadece bu görüntü için bile alınır :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
evet o resimden anladım bende
ben sırf sesi değiştigi için cıkardım valla şuan sadece esc , space ,enter ve yön tuşları takılı stok kekcapslerden farklı bir onlar var ama onlarda ak992 nın stok keycapslerı
aulda bu tuşlar sıyah oldugu ıcın benım hoşuma gıtmedı bende sarı oldugu ıcın bunları taktım daha guzel durdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Zeliş
evet o resimden anladım bende
ben sırf sesi değiştigi için cıkardım valla şuan sadece esc , space ,enter ve yön tuşları takılı stok kekcapslerden farklı bir onlar var ama onlarda ak992 nın stok keycapslerı
aulda bu tuşlar sıyah oldugu ıcın benım hoşuma gıtmedı bende sarı oldugu ıcın bunları taktım daha guzel durdu
Valla kendi tuşları güzel durmuyor şu tuşlar gelsin bakalım nasıl duracak mouse ve mouse pad'de mavi masaya yakışacak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,347
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom