Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,695
Evet benim ilan omuhammetxxxxxxx3 sen misin hocam
Evet benim ilan omuhammetxxxxxxx3 sen misin hocam
Hocam dsa önerisi gelir miYay sesi yaparsa tekrar içini açıp lube yapman gerekir onlarda kronik gibi. Çok yay sesi yapıyorlar. İlk başta yapmasada sonradan yaptığın oluyor. Akko cream yellow vb öneririm. F75 için küçük shift olması lazım o da attığın sette var yani uyar. Ama uymasının cherry vs olması ile ilgisi yok onlar tuş profili.
Alıntıyı görüntüle
hocam farklı bir switch getirecek misiniz birde attack shark k86nızı beğendimEvet benim ilan o
Bak nick değiştirdim hatta sdfsdf. Farklı switch şu an planlarım arasında var kanka ben toptan alıyorum ama alırsam az almıyorum onun için biraz maddi hesaplama yapmam lazım. Saol k86 hojdır.hocam farklı bir switch getirecek misiniz birde attack shark k86nızı beğendim
anladım hocam forumdanda takip ettim dolaptanda farklı bir şey gelirse konuşuruz birde k86yı nereden aldınızBak nick değiştirdim hatta sdfsdf. Farklı switch şu an planlarım arasında var kanka ben toptan alıyorum ama alırsam az almıyorum onun için biraz maddi hesaplama yapmam lazım. Saol k86 hojdır.
sendeki hangi switch link varmıBak nick değiştirdim hatta sdfsdf. Farklı switch şu an planlarım arasında var kanka ben toptan alıyorum ama alırsam az almıyorum onun için biraz maddi hesaplama yapmam lazım. Saol k86 hojdır.
Kanka firmanın kendisinden gümrük müşsviri tutarakanladım hocam forumdanda takip ettim dolaptanda farklı bir şey gelirse konuşuruz birde k86yı nereden aldınız
Cream yellow kanka ama şu an stok yok sadece ilan var çünkü bi kaç güne tazesinden stok gelecek.sendeki hangi switch link varmı
nerden alıyonkı senKanka firmanın kendisinden gümrük müşsviri tutarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cream yellow kanka ama şu an stok yok sadece ilan var çünkü bi kaç güne tazesinden stok gelecek.
Shzenzen fiziki olarak ya da iş icabı gümrük müşaviri tuttuğumuzda antrepo vs ödeyerek. Herkeste aynı soruyu soruyor he sdfsdfsdf.nerden alıyonkı sen
gümrük müşaviri falan tutarak bu işleri yapanlar çok çok az o yüzden hocamShzenzen fiziki olarak ya da iş icabı gümrük müşaviri tuttuğumuzda antrepo vs ödeyerek. Herkeste aynı soruyu soruyor he sdfsdfsdf.
ilan nerde bakayım birgümrük müşaviri falan tutarak bu işleri yapanlar çok çok az o yüzden hocam
Yok ben bu ürünler için tutmuyorum çok pahalı olur zaten, kendi işimiz için yurtdışından ürün alıyoruz o ara bunlarıda geçirtiyorum müşavirimize.gümrük müşaviri falan tutarak bu işleri yapanlar çok çok az o yüzden hocam