BU KEYLER NEDEN BU KADAR UCUZ?

Reaksiyon skoru
86
İnternette 1000tl olan win10 lisansı nasılda 20 tl ye satılıyor? Yasalmı?

oem sürümleri onlar yani yasal değil diyor microsoft ama 1000 tl vermekte gözümü kestirmiyor. lisansbudur.com'dan 2 tane aldım hala sorunsuz çalışıyor.

Ben 4.5/5TL ye alıyorum . Sık dık PC değiştirdiğim için (al sat yapıyorum) suana kadar 4 kere aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım. PC nereden bakarsanız bakın orjinal Windows etkin olarak gösteriyor. Tek farkı şu , normal Windows kullanıcıları yaşadıkları problemlerde Microsoft ekibine direk danışma hakları var(şuana kadar ne kullandım ne de kullananı gördüm). OEM keylerde ise direk Microsoft ekibine danışamıyorsun . Bu OEM keyler üreticilere hazır sistemlerde kullanılmak için toptan satıldığından PC'lerde hazır olarak geldiği varsayıldığı için PC yi aldığın yerin destek birimine başvurmak bekleniyor.

Tek seferlik anahtar.Anakart dışında herşeyini değiştirebilirsin. @Ademmk hocamın dediği gibi bende o özelliği pek kullananı görmedim.Sadece en ucuzu arama yeter 10tl yeter.

Ben buradan aldım aylardır sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim. Soruya gelirsek;
Üzümü ye, Bağını sorma.

keremcnsz24 arkadaşın dediği gibi herşeyi diyen var bence bu keyleri biri bi şekilde microsofttan bir şekilde kaçırdı sonra ucuz ucuz sattı millete. Key ler doğru ve orjinal yani bence. webtekno microsfot yetkilileriyle görüşmüştü videosu vardı adamlar bunları almayın yasal değil diyor (tabii ki öyle dicek) ama niye yasal değil nasıl bi zararı olur hiçbir şey diyemiyor sadece biz bunları yakalayınca iptal olur diyor. Bu zamana kadar da yakalanan ne gördüm ne duydum. Bence şuan microsfot bir şekilde kaptırdığı bu keylerin üstüne soğuk su içiyor

Geri