Çözüldü✓ BU KLAVYE ALINIR MI ?

low profile ve kablosuz olması şart mı büyüklüğünün nasıl olmasını istiyorsun?

low profile ve kablosuz olması şart mı büyüklüğünün nasıl olmasını istiyorsun?
Hocam 5000 tl bütçem var sadece boyutu %100 olmasın beyaz ve kablosuz olursa çok iyi olur klavyeler hakkında hiç bir bilgim yok birde sessiz olursa tadından yenmez teşekkür ederim şimdiden

Parolapara + Iyzico ile 5400 seviyesine gelir. Hem manyetik, hem low profile, harika da bir sesi var. Şu sıralar sıkışık olmasam veya taksit şansı olsa %100 alırdım. %60 olanı daha da ucuz bu arada, o da 4 civarına gelir.

Parolapara + Iyzico ile 5400 seviyesine gelir. Hem manyetik, hem low profile, harika da bir sesi var. Şu sıralar sıkışık olmasam veya taksit şansı olsa %100 alırdım. %60 olanı daha da ucuz bu arada, o da 4 civarına gelir.

Çok teşekkür ederim hocam

aradığınız özelliklerde bir tek bu klavyeyi bulabildim rk n80 (tam beyaz değil maalesef) bunun sesi senin seçtiğine nazaran bi tık daha yüksek ama bütçen varken asus u alman daha iyi olacaktır kalitesi her yönüyle daha yüksek ve neredeyse hiç sesi yok aşık olunacak klavye diyebilirim

aradığınız özelliklerde bir tek bu klavyeyi bulabildim rk n80 (tam beyaz değil maalesef) bunun sesi senin seçtiğine nazaran bi tık daha yüksek ama bütçen varken asus u alman daha iyi olacaktır kalitesi her yönüyle daha yüksek ve neredeyse hiç sesi yok aşık olunacak klavye diyebilirim
Benimde içim asusa ısındı hocam yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim asusu sipariş edeceğim sanırım

yüksek ihtimalle izlemişsindir ama yine de atmak istedim içimde kalmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde içim asusa ısındı hocam yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim asusu sipariş edeceğim sanırım
hayırlı olsun şimdiden

yüksek ihtimalle izlemişsindir ama yine de atmak istedim içimde kalmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun şimdiden
Farklı kanallarda bulunan tanıtım videolarını izlemiştim bunu izlemedim hocam teşekkür ederim

Geri