- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
beyler klavye bu mouse ile birlikte de var 315 tl ondan almayı düşünüyorum sizce alınır mı? hoş duruyor
Ben olsam almazdım fakat daha önce kullanan biri olduysa bir şey diyemem klavye yazılarının silinmeyeceğini bilemezsin veya tuş problemi çekmeyeceğinibeyler klavye bu mouse ile birlikte de var 315 TL ondan almayı düşünüyorum sizce alınır mı? hoş duruyor
Ben olsam almazdım fakat daha önce kullanan biri olduysa bir şey diyemem klavye yazılarının silinmeyeceğini bilemezsin veya tuş problemi çekmeyeceğini
dostum youtubede videoları var ve bir sürü yorumları var uzun kullanım felan sıkıntı oluşmamış ztn çinde bilindik bir markaBence bilindik modeller alman daha iyi olur.
O zaman alabilirsin.dostum youtubede videoları var ve bir sürü yorumları var uzun kullanım felan sıkıntı oluşmamış ztn çinde bilindik bir marka
Genel olarak uzun kullanımlar 6 ay oluyor 6 aylık bir kullanım süresinde sonradan baskılı tuşlar bile silinmez minimum 2 yıl sonra belli olurdostum youtubede videoları var ve bir sürü yorumları var uzun kullanım felan sıkıntı oluşmamış ztn çinde bilindik bir marka
ama mouse ile birlikte olan modelde ingilizce klavye ama harflerin altında rusça yazılar var biraaz kararsız kaldımO zaman alabilirsin.
dostum 1 yıl kullanırım veya 2 yıl değiştiririm ztn uzun kullanmamGenel olarak uzun kullanımlar 6 ay oluyor 6 aylık bir kullanım süresinde sonradan baskılı tuşlar bile silinmez minimum 2 yıl sonra belli olur
Markaya güveniyorsan alabilisin.
Sadece aldıktan sonra 2 yıl sonra tuşları silinince üzülmemen için dikkatli olmanı önerdim.