- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hocam onu sepete attım gaminggecesine az kaldi rog strix flare 2 ve birkac klavye daha var fiyatlara bakayim ardindan artık birini alcazBrown al
Tamamdır hocam onu sepete attım gaminggecesine az kaldi rog strix flare 2 ve birkac klavye daha var fiyatlara bakayim ardindan artık birini alcazBrown al
Hocam bu klavyeyi sipariş verdim hic arastirmadan size guvenerek hot swapple var switchleri ne marka bunun cherry mx falanmi memnun kalirmiyim yani klavyedenBrown al
Ben daha 2-3 gün önce aldım bu kadar kaliteli klavye kulanmaıdm ne yalan söylim.Arkadaşlar merhaba indirime girmiş tam boyut klavye lazim bana bilek desteği iyi olur olmasada olur önemli olan switch kalitesi ve uzun ömürlülugu 60 veya 75 klavye kesinlikle istemiyorum numpad lazim bana
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Rahatlıkla kalırsın. Switchleri Huano markalı. Cherry mx'ten bir tık üst kalite switchleri var diyebiliriz rahatlıkla.Hocam bu klavyeyi sipariş verdim hic arastirmadan size guvenerek hot swapple var switchleri ne marka bunun cherry mx falanmi memnun kalirmiyim yani klavyeden
Ne renk hocam switchler ben kahverengi aldım ilk defa kullanicam bu renk switch kimi klavye cok hassas oluyor basimi kimisi sert oluyor ya o bakimdan soruyorumBen daha 2-3 gün önce aldım bu kadar kaliteli klavye kulanmaıdm ne yalan söylim.
Red switch bu ses olarak falanda gayet güzel.Ne renk hocam switchler ben kahverengi aldım ilk defa kullanicam bu renk switch kimi klavye cok hassas oluyor basimi kimisi sert oluyor ya o bakimdan soruyorum
Rahatlıkla kalırsın. Switchleri Huano markalı. Cherry mx'ten bir tık üst kalite switchleri var diyebiliriz rahatlıkla.
Herşeye eyvallah ama gamepower'a yok D:GamePower Gasket Elite RGB Wireless/Bluetooth/Kablolu Mekanik Red Switch Gasket Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
şu klavye nasıl hocam sanki çok benzer klavyeyi sabırsızlıkla bekliyorum ak992 için sadece rgb tatmin edici değil falan gibi olumsuz yorum gördüm başkada bir şey görmedim bunda lcd ekran olması biraz cezbetti
Ben kullanıyorum ve çok memnunum.
Klavye ses + hissiyatı çok güzel.
Özellikle de aydınlatması beni daha çok tatmin etti
Hocam bende bu klavyeyi düşünüyorum bu fiyat bandında, 1k fazla verip deluxe modelini almak mantıklı mı? Yorumlarınız nedir?Ben daha 2-3 gün önce aldım bu kadar kaliteli klavye kulanmaıdm ne yalan söylim.