- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne önerirsinAlınmaz
Alınmaz
Red switch çok ses çıkarmaz, o senin dediğin blue switch
Ne önerirsinAlınmaz
Alınmaz
Red switch çok ses çıkarmaz, o senin dediğin blue switch
t60 için çift basma sorunu olduğu söylenmişti başka bşr konuda
6 ay kadar kullandım böyle bir problem yaşamadım. Ama yaşayanlar olmuş olabilir bilemeyeceğim.t60 için çift basma sorunu olduğu söylenmişti başka bşr konuda
attığın linktenmi aldın yoksa sarftech satıcısıda aynımıdır6 ay kadar kullandım böyle bir problem yaşamadım. Ama yaşayanlar olmuş olabilir bilemeyeceğim.
Aliexp.'ten almıştım hatırladığım kadarıylaattığın linktenmi aldın yoksa sarftech satıcısıda aynımıdır
bu iki klavyede alınmaz heleki t60 asla alınmamalı bende kullanıyorum ama ikinci klavye olarak nedenini siz düşünün
Attığınız modeller bütçeyi aşıyor biraz ,T60 ada her konuda sallamışlar. Alınır mı yinede
Memnun olmayan çok kişi var, çabuk bozulma ihtimalini göze alıyorsan alınabilir. Dediğim gibi ben 6 ayda bir problem yaşamamıştım.Attığınız modeller bütçeyi aşıyor biraz ,T60 ada her konuda sallamışlar. Alınır mı yinede
ne önerirsiniz bu bütçeyebu iki klavyede alınmaz heleki t60 asla alınmamalı bende kullanıyorum ama ikinci klavye olarak nedenini siz düşünün
bu bütçede attığınız gamebooster alınabilir tam boy olarak %60 olarak biraz bakmam lazımne önerirsiniz bu bütçeye
şuan t60 ile yazıyorum eğer tek klavyeniz olarak alınacaksa ben olsam almazdın sorun çıkarmaya çok elverişliAttığınız modeller bütçeyi aşıyor biraz ,T60 ada her konuda sallamışlar. Alınır mı yinede