Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Aklımda bunlar var
Cynosa V2 alırsam tek yazılım kullanıcam ama emin olamadım hangisi iyidir?
1-kalite
2-RGB
3-Tepkime süresi benim için sıralama
Öneriniz varsa lütfen mekanik önermeyin bu bütçelerde mekanik klavyelere vermek istemiyorum iyi değiller gözümde.
Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.599,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 8.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.729,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
1-kalite
2-RGB
3-Tepkime süresi benim için sıralama
Öneriniz varsa lütfen mekanik önermeyin bu bütçelerde mekanik klavyelere vermek istemiyorum iyi değiller gözümde.