Bu klavyeyi nasil bulabilirim

Reaksiyon skoru
8
Reis cok bunlardan anlamam ama yani FP olsun asiri pahali olmasin yeter onun disinda genede 2k yeter diye düşünüyorum yani 1.5-2k arasi butce
Bu tarz ses ve tuş hissiyatı arıyorsan 2700 altına falan bulman zor. Aula f87 var en uygun

Bu tarz ses ve tuş hissiyatı arıyorsan 2700 altına falan bulman zor. Aula f87 var en uygun
Reis benim icin ses önemli zaten tuslari değiştirmeyi düşünüyorum ve hani fp olsun ve beni uzmesin yeter gerekirse butcede arttırılır zaten acelem yok yazin alicam klavyeyi sadace simdiden arastirip ogrenmek istiyorum

yanından bile geçmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aula f99 alıp side print set takarsan bu videodaki ses ve görüntüye yakın bi şey olur elinde ama 3.5 4 civarına mal olur sana

Reis benim icin ses önemli zaten tuslari değiştirmeyi düşünüyorum ve hani fp olsun ve beni uzmesin yeter gerekirse butcede arttırılır zaten acelem yok yazin alicam klavyeyi sadace simdiden arastirip ogrenmek istiyorum
red switch klavye attım istedigin zaman klavye tuşlarını değiştirebilirsin https://www.hepsiburada.com/makerpa...-klavye-tusu-p-HBCV00006RAC90?magaza=Makerpax bunlardan takabilirsin fiyat olarak iyi bir klavye

yanından bile geçmez

aula f99 alıp side print set takarsan bu videodaki ses ve görüntüye yakın bi şey olur elinde ama 3.5 4 civarına mal olur sana
sein dediğin model 4k akakçede

eee öyle bi ses istiyosa biraz cepten para çıkarması gerekiyo fiyat performans demek bedavaya en iyisini almak demek değil fiyatına göre iyi mal almak demek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri