AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Adamın nasıl baktığını bilmiyoruz ki pek düşüncelerimiz belirtemeyebiliriz tam video varsa daha iyi olabilir sadice tartışma sahnesi var olayın nasıl geliştiğini bilmiyoruzAz önce gördüm genç bir kız durakta beklerken bi amca kızın kalçalarına bakmış o an hayvan gibi mi bakmış yoksa normal olarak mı bakmış bilmiyorum ama ben düzgünce bakmakta bir sıkıntı görmüyorum siz ne düşünüyorsunuz
iyİ düşünerek baktım(!)Normal olarak bakmaktan kasıt ?
2side varİki şey var;
Te allahım allah akıl fikir versin gençlik nereye gidiyor bakışı
Bir de o bakış var. Sen öyle giyinirsen kusura bakma da ben de öyle bakarım, sonra laiklik eşitlik lezoş biji biji hewal eşcinsel yaşasın legebete derler...
Az önce gördüm genç bir kız durakta beklerken bi amca kızın kalçalarına bakmış o an hayvan gibi mi bakmış yoksa normal olarak mı bakmış bilmiyorum ama ben düzgünce bakmakta bir sıkıntı görmüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Yolda görürsün bakarsın maşallah dersin bakarsın mesela bir de sapıkça bakmak varNormal olarak bakmaktan kasıt ?
Dostum bakıp maşallah der geçersin mesela çoğu kadın erkeklerin kalçalarına bakıyor şahsen ben bile yaşadım bunuMilletin totosuna bakmanin normali mi var
-Aa sen benim totomu bakiyorsun
-Ne münasrbet canim normal baktim kötü düşünmedim
-He o zaman sıkıntı yok ya
Fhfjm haksiz miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Milletin annesine bacisina bakmasınin normali olmaz bizimde annemiz bacimiz var
Çaktırma arada bizde yapiyozYolda görürsün bakarsın maşallah dersin bakarsın mesela bir de sapıkça bakmak var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum bakıp maşallah der geçersin mesela çoğu kadın erkeklerin kalçalarına bakıyor şahsen ben bile yaşadım bunu