Bence olmazsınız12.600 e aldım ben.
Dostum öyle her yenisi çıkınca pişman olursan hiçbir zaman bilgisayar sahibi olmazsın. Boş ver. Zaten sistemde olacak maksimum kart 1660S filan olur da siz 12.xxx TL civarında aldınız değil mi?
12600Kaca almıştınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence olmazsınız
Birkaç gün önce 13 k ydı sanırımFiyatı 20 k 'mı bu sistemin ? Aşırı pahalı geldi bana
Hocam normalde öyle takılmam ancak 1 gün arayla olunca ukte kalmasın diye dedim.Dostum öyle her yenisi çıkınca pişman olursan hiçbir zaman bilgisayar sahibi olmazsın. Boş ver. Zaten sistemde olacak maksimum kart 1660S filan olur da siz 12.xxx TL civarında aldınız değil mi?
Sitede stok bitince fiyatı değiştirmişler, fiyatı gayet uygun pişman olmazsınız. Bence keyfini çıkarın sisteminizin Bu arada sistemin İtopya da çıkma ihtimali de var, itopya da çıkarsa çıktığı anda site çöker12.600 e aldım ben.
aynen çok doğru söylüyorsun hocam bu iş böyle gider biraz araştır o an piyasaya göre iyise al geç yok 1 ay sonra 500 600 tl daha ucuz sistem gelicekmiş bekliyim deme hiç belli olmaz belki o sistem daha kötü olur yada daha pahalı olur bilemezsin hiç kendini üzmeye gerek yokDostum öyle her yenisi çıkınca pişman olursan hiçbir zaman bilgisayar sahibi olmazsın. Boş ver. Zaten sistemde olacak maksimum kart 1660S filan olur da siz 12.xxx TL civarında aldınız değil mi?
DA'nın çıkaracağı sistemi alamama ihtimaliniz yüksekti (talep, fırsatçılar, site çökmesi vb. sebeplerle).Hocam normalde öyle takılmam ancak 1 gün arayla olunca ukte kalmasın diye dedim.