Neler Yeni

Bu konuda okulda başıma bir şey gelebilirmi?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mustafa Mete
Sen bu kafayla aşık maşık olamazsın, arkadaş da edinemezsin...

Utangaçlığı yenmelisin, azcık dayak da yesen yeri geldiğinde kavga etmeli, mücadele etmelisin. Ailen sana dayak atsa bile hiç bi şey olmaz. Yanlış bi şey yapmamışsın ki, sadece hoşlandığını söylemişsin, büyültücek bir durum zaten yok...
Tamam dayak da yerim yapabilecek bir şey yok gibi utançganlığımıda yenmeye çalışacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Metekral sana tavsiyem kimseye hiç bir şey anlatma
Bir daha zaten anlatmam. kimseye güvenim kalmadı

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,296
İsim
Mert Metshi
yas kac

turkey404

80+
Yenemiyorum untancımı çok denedim ailemle konuşurken bile utanıyorum olmazsada olmasın ne yapabilirim : (
Valla aynı sendim he ortaokulda lise başında kendime şöyle dedim ulan en dibe girmişim zaten herkesin alay konusu herkes tarafından zorbalanan küçük düşürülen saygı duyulmayan adam yerine konmayan ezik zavallının tekisin daha ne olabilir daha neyden utanıyorsun en diptesin zaten kimsenin umurunda olmadığımıda fark etmemle çıktım birşekilde bu bataklıktan hala yalnızım orası ayrı

Son düzenleme:

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
...
Merhaba bir kızdan hoşlanıyordum oda öğrendi suskun kaldı bende utancımdan daha ileri gitmedim aklıma bir şey geldi belki saçma olabilir ama aklıma şu geldi okulda bu kız şikayetçi olup müdüre falan söylese yada velisine söylese başıma bir şey gelebilirmi? mesala disipline gitmek gibi okuldan atılmak gibi kızın ailesinden dayak yemek gibi?

Düzenleme: Arkadaşlar birde bir şey konusundada öneri istiyeceğim kızdan hoşlandığımı bir arkadaşıma söylemiştim oda sır falan dedi yemine derim kuran çarpsın falan dedi sonra bütün sınıfa yaydı nerdeyse herkes biliyor ben ne yapabilirim? ortada dönen bu konuyu nasıl kapatırım birde kulaktan kulağa gibi yayılıyor nasıl durduracağım bunu? birde yayılması bir yana yanlış yayılıyor nasıl durduracağım bunu?
Hocam, birinden hoşlandınız diye neden size bir şey olsun? Ne de olsa herhangi rahatsız edici bir şey yapmamışsınız. İçiniz rahat olsun.

Yayılmasını istemiyorsanız ise, bunu zamana bırakın. Sürekli konuşacak halleri yok, bir süre konuşurlar sonra umursamazlar anacak konu açınca konuşurlar o da şu an ki gibi uzun sürmez. Yapacak bir şey yok.

Top Bottom