Ders çalışmak için yatılıya gideceksen hiç gitme.kardeşim allah allah
kardeşim yatılıda bir çok şey ögrenebilicem diye evde ben bir bok yapmıyom ama orda ders çalıscam falan cart curt en son ortalamam 92 iken bide istanbuldaki en yii okuldayım bu arada ort 92 iken 80 e düştü babamda bu durma çok kızdı
.d ben bilgisayar için parmagımı bile veririm ama güzel bilgisayar için aga call of duty cs go assasin cred gibi oynuları youtubeden bitirdim benim pc var ama kötüSana kalmış dayanırım diyorsan neden olmasın?
1)neden gitmiyim kuranda ögrencemDers çalışmak için yatılıya gideceksen hiç gitme.
Evde çalışamıyor musun?
Bir de ne bu tavır?
bence yapma dicem ama önce şunu sormam lazımArkadaşlarım babam bana bilgisayar almıyor ama yatılıya gidersem 15000 liralık bilgisayar toplayabilicem sizce ne yapmalımıyım ama lise 3 e kadar gitcem
Üslubuna dikkat et, herkese kardeşim diye hitap etme.kardeşim allah allah
kardeşim yatılıda bir çok şey ögrenebilicem diye evde ben bir bok yapmıyom ama orda ders çalıscam falan cart curt en son ortalamam 92 iken bide istanbuldaki en yii okuldayım bu arada ort 92 iken 80 e düştü babamda bu durma çok kızdı
Üslubunu düzelt önce, konuşmalara bak sanki askerlik arkadaşınım..d ben bilgisayar için parmagımı bile veririm ama güzel bilgisayar için aga call of duty cs go assasin cred gibi oynuları youtubeden bitirdim benim pc var ama kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
1)neden gitmiyim kuranda ögrencem
2)evde gram çalısmıyom 2 sn de kalemi brakıyom
3)sendeki tavır ne asıl
kardeşim yeni teklifde geldi gidiyom ben tel de alıyo 5000 tl ye offffffff ama tabi 8. sınıfa geçince gitcem canım şimdi değil yaBir PC için neden yatılıya gidiyorsun dostum ?
Boş zamanlarında çalışıp PC toplayabilirsin 11.Sınıfa kadar.
abicim oldumuÜslubuna dikkat et, herkese kardeşim diye hitap etme.
Üslubuna dikkat et her önüne gelene kardeşim diyip durma.kardeşim yeni teklifde geldi gidiyom ben tel de alıyo 5000 TL ye offffffff ama tabi 8. sınıfa geçince gitcem canım şimdi değil ya
abicim oldumu
abicim oldumu 2 gram yapmıyom allah belamı versin niye açtım bu konuyuÜslubunu düzelt önce, konuşmalara bak sanki askerlik arkadaşınım.
Bunların hepsini evde yapamıyor musun?
Senden kaç yaş büyük kişilerle olan kişilerle konuşmalarına bak.kardeşim yeni teklifde geldi gidiyom ben tel de alıyo 5000 TL ye offffffff ama tabi 8. sınıfa geçince gitcem canım şimdi değil ya
abicim oldumu
Madem gideceksin foruma neden soruyorsun ?.d ben bilgisayar için parmagımı bile veririm ama güzel bilgisayar için aga call of duty cs go assasin cred gibi oynuları youtubeden bitirdim benim pc var ama kötü
1)neden gitmiyim kuranda ögrencem
2)evde gram çalısmıyom 2 sn de kalemi brakıyom
3)sendeki tavır ne asıl
Düzgün konuşamıyorsun daha.abicim oldumu 2 gram yapmıyom allah belamı versin niye açtım bu konuyu