Bu kulaklığı alıcağım sizce güzel mi ?

telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

müzik gündelik için
Bana pahalı geldi hocam bilmiyorum ama öneren de hiç görmedim YouTube dan incelemelirine bakın bi isterseniz

EĞER İOS BİR CİHAZ KULLANIYORSAN AİRPODSTAN BAŞKA KULAKLIK ALMA DERİM

Güzel mi dedin. Bence başka bir renk seçmelisin. Adama cenaze töreni hatırlatıyor. Daha canlı renkleri yok mu?

Gündelik kullanımlar ve müzik için 1.500TL'lik Bluetooth kulak içi kulaklık çok aşırı bir tercih olur. Onun yerine daha ucuz ama işinizi hayli hayli görecek kulaklıklar bulabilirsiniz. Basit örnek: QCY markasının birkaç modeli.

Gündelik kullanımlar ve müzik için 1.500TL'lik Bluetooth kulak içi kulaklık çok aşırı bir tercih olur. Onun yerine daha ucuz ama işinizi hayli hayli görecek kulaklıklar bulabilirsiniz. Basit örnek: QCY markasının birkaç modeli.
Qcy 200 TL liğini arkadaşım kullanıyor gayet memnun

razer diye bence alınmaz
Niye hocam razerın gayet kaliteli kulaklık ları var blackshark v2x kraken V2 10 yıl kullanan gördüm sadece pedleri yıpranmıştı kulak içi için konuşuyorsanız onu bilemem

Qcy 200 TL liğini arkadaşım kullanıyor gayet memnun

Niye hocam razerın gayet kaliteli kulaklık ları var blackshark v2x kraken V2 10 yıl kullanan gördüm sadece pedleri yıpranmıştı kulak içi için konuşuyorsanız onu bilemem
kulak içi diyorum bide razer her kulaklığıiyi değil her markada illa kötü bir tane olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,176
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri