Ben kendim benzer durumdan geçtim JBL'in bu fiyat bandındaki kulaklıkların rezil olduğunu düşünüyorum. Kendim bütçemi arttırdım Sennheiser HD 350BT aldım arkadaşımda ki jbl ile karşılaştırınca bin kat daha iyi. Jbl pedleri falan 1 yıl olmadan rezil oluyor, dışarıya aşırı ses veriyor ve içeriye aşırı ses alıyor zaten ses kalitesi pek iyi değil. HD 350BT daha pahalı farkındayım ama örnek olsun diye söyledim. Bütçen artarsa daha güzel bir şey bulabileceğini düşünüyorum ama çok hakim değilim modellere. Bahsettiklerimi çevremde kullananlar olduğundan dolayı önermiyorumYa ozaman bu herkeste olan jbl marka bi kulaklık var herkeste olduğu için almak istemiyorum ama iyi midir? sizce
Sade,Şık ve Kaliteli gerçekten muhteşem iş tam benlik bütçeyi zorlamaya çalışacağım alabilirsem direkt bunu alacağım teşekkür ederimBen kendim benzer durumdan geçtim JBL'in bu fiyat bandındaki kulaklıkların rezil olduğunu düşünüyorum. Kendim bütçemi arttırdım Sennheiser HD 350BT aldım arkadaşımda ki jbl ile karşılaştırınca bin kat daha iyi. Jbl pedleri falan 1 yıl olmadan rezil oluyor, dışarıya aşırı ses veriyor ve içeriye aşırı ses alıyor zaten ses kalitesi pek iyi değil. HD 350BT daha pahalı farkındayım ama örnek olsun diye söyledim. Bütçen artarsa daha güzel bir şey bulabileceğini düşünüyorum ama çok hakim değilim modellere. Bahsettiklerimi çevremde kullananlar olduğundan dolayı önermiyorum
Hocam dürüst olacağım kafa kısmı ağrıtıyor onun dışında mükemmel kulaklık. Yani takınca direkt acıtmıyor ama 1-2 saat hiç çıkarmazsan ağrıtıyor yavaştan. Almadan önce deneme imkanın varsa denemeni öneririm. Ben zaten 1 saat dolmadan çıkarıyorum biraz kulaklarımı ve zihnimi falan dinlendirmek için o yüzden beni etkilemiyor fazlaSade,Şık ve Kaliteli gerçekten muhteşem iş tam benlik bütçeyi zorlamaya çalışacağım alabilirsem direkt bunu alacağım teşekkür ederim
Eyvallah hocam dediğiniz gibi bende zaten saatlerce takmam büyük ihtimalleHocam dürüst olacağım kafa kısmı ağrıtıyor onun dışında mükemmel kulaklık. Yani takınca direkt acıtmıyor ama 1-2 saat hiç çıkarmazsan ağrıtıyor yavaştan. Almadan önce deneme imkanın varsa denemeni öneririm. Ben zaten 1 saat dolmadan çıkarıyorum biraz kulaklarımı ve zihnimi falan dinlendirmek için o yüzden beni etkilemiyor fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ben 2000 diye biliyordum fiyatı 3000e çıkmış almadan önce yine konu aç bütçen artarsa belki başka şeyler bulunur