James Gg 80+ Platinum Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 14,636 Dahası Reaksiyon skoru 8,357 Konum Antalya İsim James Gg İlgilendiği Kategoriler Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop 15 Kasım 2022 #14 hihihiha yazmış: Mikrofon varmi bunda anlayamadim Devamı için tıklayın... fotoda var ama bilemedim olmasa koymazlar herhalde
hihihiha yazmış: Mikrofon varmi bunda anlayamadim Devamı için tıklayın... fotoda var ama bilemedim olmasa koymazlar herhalde
hihihiha 80+ Bronze Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1,319 15 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 James Gg yazmış: fotoda var ama bilemedim olmasa koymazlar herhalde Devamı için tıklayın... Tamam sağolun alırım herhalde
James Gg yazmış: fotoda var ama bilemedim olmasa koymazlar herhalde Devamı için tıklayın... Tamam sağolun alırım herhalde
kadiks 80+ Gold Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 7,889 En İyi Cevap 10 Dahası Reaksiyon skoru 6,222 İsim Kadir Bey 15 Kasım 2022 #16 hihihiha yazmış: Girişleri kötü ya tekli lazım bana 3 tane giriş var. Devamı için tıklayın... dönüştürücü alın attığınız kulaklık mantıksız padler e bakarsak uzun süreli kullanılmaz
hihihiha yazmış: Girişleri kötü ya tekli lazım bana 3 tane giriş var. Devamı için tıklayın... dönüştürücü alın attığınız kulaklık mantıksız padler e bakarsak uzun süreli kullanılmaz