Neler Yeni

Bu kulaklıklardan hangisi daha iyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Rampage Alpha X
Gamepower Mei Rgb
Rush airman RHX51
Anlayacağınız üzere 200 TL bandında hepsi. Lütfen körüne körüne cevaplar değil de gerçekten kulaklıktan anlayan arkadaşlar cevap versin.Yada bunlar dışında 200 lira bandında alınabilecek başka kulaklık var mı?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Rampage Alpha X
Gamepower Mei RGB
Rush airman RHX51
Anlayacağınız üzere 200 TL bandında hepsi. Lütfen körüne körüne cevaplar değil de gerçekten kulaklıktan anlayan arkadaşlar cevap versin.Yada bunlar dışında 200 lira bandında alınabilecek başka kulaklık var mı?
ben de mei rgb ile rampage comfort arasında kaldım ama konu açıyorum kimse bişi yazmıyor ki.cuma günü gaming gecesinde güzel indirim bulamazsam mei rgb alıcam 1-2 hafta denicem sorun olursa iade edip comfort alıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de mei RGB ile rampage comfort arasında kaldım ama konu açıyorum kimse bişi yazmıyor ki.cuma günü gaming gecesinde güzel indirim bulamazsam mei RGB alıcam 1-2 hafta denicem sorun olursa iade edip comfort alıcam
Yani sana bir link atayım https://www.technopat.net/sosyal/konu/rampage-alpha-x-uzun-kullanim-incelemesi.704183/ Bunu görene kadar alacaktım ama rampage hakkında genel yorumlar kötü. Piyasada biri diğerinden üstünse, belli değil mi zaten? Anlamadığım herkes farklı bir şey söylüyor. Şu an benimde mei Rgb kafama yattı ama araştırmaya devam ediyorum

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben de mei RGB ile rampage comfort arasında kaldım ama konu açıyorum kimse bişi yazmıyor ki.cuma günü gaming gecesinde güzel indirim bulamazsam mei RGB alıcam 1-2 hafta denicem sorun olursa iade edip comfort alıcam
kesinlikle rampage comfort.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Rampage Alpha X
Gamepower Mei RGB
Rush airman RHX51
Gamepower kulaklıklarında genelde cızırtı problemi olabiliyor, onda ne kadar olur bilemem ama benim önerim 216TL ye satılan alpha x i alman akakçe de bak bütün satıcılara orada bir yerde

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Yani sana bir link atayım https://www.technopat.net/sosyal/konu/rampage-alpha-x-uzun-kullanim-incelemesi.704183/ Bunu görene kadar alacaktım ama rampage hakkında genel yorumlar kötü. Piyasada biri diğerinden üstünse, belli değil mi zaten? Anlamadığım herkes farklı bir şey söylüyor. Şu an benimde mei RGB kafama yattı ama araştırmaya devam ediyorum
kanka alpha x f/p oalrak yeterince iyi bir kulaklık.teknopat takilere bakma sen onların genel olarak rampage gamepower gibi f/p ürünlere değişik bir karşıtlığı var.bazı konularda haklılar rampage gampower gibi markaların her kulaklığı alınmaz ama arada gerçekten fiyatına göre iyi performansı olan ürünnler var drop plus comfort paladins ultimate kizaru mei vesaire.birinde gördüm sinilerim bozuldu.adamın biri teknopat ta 2 kulaklık yazmış hangisini almalıyım bütçem bunlara yetiyor diye(bütçesi de 200 civarıydı)adamlardan biri yazmış ki İkİsİ dE çÖp MaRkA çİn mAlI üStüNe 500 Tl KoY hAyPıRiKs aL diye valla sinir oldum adam diyor bütçem bu gidiyor bütçenin 3 katı öneriyor adama.herkes sizin kadar zengin olmak zorunda mı kardeşim adamın bütçesi o kadarmış.o bütçeye steelseries hyperx varsa söyle alalım yani.şaka gibi ya.hatta birisi alpha x e bütçem yetiyo falcon x mi daha iyi alpha x mi yoksa medusa mı diye soran adama hepsi çöp o markadan alma diyip 1600 liralık (şaka değil BİN ALTI YÜZZ LİRALIK)kulaklık önerdi adama ya.adamın bütçesi 200 kardeşim dalga mı geçiyosun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka alpha x f/p oalrak yeterince iyi bir kulaklık.teknopat takilere bakma sen onların genel olarak rampage gamepower gibi f/p ürünlere değişik bir karşıtlığı var.bazı konularda haklılar rampage gampower gibi markaların her kulaklığı alınmaz ama arada gerçekten fiyatına göre iyi performansı olan ürünnler var drop plus comfort paladins ultimate kizaru mei vesaire.birinde gördüm sinilerim bozuldu.adamın biri teknopat ta 2 kulaklık yazmış hangisini almalıyım bütçem bunlara yetiyor diye(bütçesi de 200 civarıydı)adamlardan biri yazmış ki İkİsİ dE çÖp MaRkA çİn mAlI üStüNe 500 TL KoY hAyPıRiKs aL diye valla sinir oldum adam diyor bütçem bu gidiyor bütçenin 3 katı öneriyor adama.herkes sizin kadar zengin olmak zorunda mı kardeşim adamın bütçesi o kadarmış.o bütçeye Steelseries hyperx varsa söyle alalım yani.şaka gibi ya.hatta birisi alpha x e bütçem yetiyo falcon x mi daha iyi alpha x mi yoksa medusa mı diye soran adama hepsi çöp o markadan alma diyip 1600 liralık (şaka değil BİN ALTI YÜZZ LİRALIK)kulaklık önerdi adama ya.adamın bütçesi 200 kardeşim dalga mı geçiyosun.
hızlı yazdığımdan arada hatalar var takmayın çok düzeltmesi uzun sürer uğraşamam

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Bugün denedim aşşırı rahat bir kulaklık
comfort un tasarımını beğenmediğim için mei alıcam.tasarımı acayip kötü ya bence.normalde rampage tasarımlarına bayılırım yeterince şık tırlar ama bu olmamış

Rampage Alpha X
Gamepower Mei RGB
Rush airman RHX51
alpha x de dip ses falan var mic inde.sorun çıkarmazsa dip ses alabilirisn güzel f/p kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
comfort un tasarımını beğenmediğim için mei alıcam.tasarımı acayip kötü ya bence.normalde rampage tasarımlarına bayılırım yeterince şık tırlar ama bu olmamış

alpha x de dip ses falan var mic inde.sorun çıkarmazsa dip ses alabilirisn güzel f/p kulaklık
Dostum mei alırsan pek mutlu olacağını düşünmüyorum. Tanıtım videolarında kimse uzun süreli deneyim yaşamadan kulaklığı çıkarıp deniyor direk. Alanların çoğu iade ediyor. Eğer zamanın var ise al dene bak bakalım her hangi bir sorun yaşayacakmısın. Ama kulaklığın yoksa ve acil olarak kulaklık ihtiyacın varsa almanı önermem. Ciddi anlamda dip ses sorunu var. Arkadaşım alıp 2 saat sonra iadeye göndermişti. Mic bakımından mükemmel kulaklık ama mic'e yüklenip kronik sorunları halletmeden gamepower kulaklık ürünleri bakımından başarısız olmaya devam edecek gibi.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Dostum mei alırsan pek mutlu olacağını düşünmüyorum. Tanıtım videolarında kimse uzun süreli deneyim yaşamadan kulaklığı çıkarıp deniyor direk. Alanların çoğu iade ediyor. Eğer zamanın var ise al dene bak bakalım her hangi bir sorun yaşayacakmısın. Ama kulaklığın yoksa ve acil olarak kulaklık ihtiyacın varsa almanı önermem. Ciddi anlamda dip ses sorunu var. Arkadaşım alıp 2 saat sonra iadeye göndermişti. Mic bakımından mükemmel kulaklık ama mic'e yüklenip kronik sorunları halletmeden gamepower kulaklık ürünleri bakımından başarısız olmaya devam edecek gibi.
kz zs 3 kullanıyorum pc de şuanlık bi acelem yok 3 aydır kullanıyorum alıştım artık ama mic i kötü.aslında mic i de çok iyi ama pc ye aparatla bağlayınca mic i kötü oluyor tel deki gibi olmuyor yani.bi alıp denerim şurdan almayı düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/gamepow...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.PC&v=1.37 .yarın gaming gecesinde kayda değer bi indirim olmazsa sipariş edip deneyeceğim birkaç gün sonra olmadı iade edip comfort alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
kz zs 3 kullanıyorum PC de şuanlık bi acelem yok 3 aydır kullanıyorum alıştım artık ama mic i kötü.aslında mic i de çok iyi ama PC ye aparatla bağlayınca mic i kötü oluyor tel deki gibi olmuyor yani.bi alıp denerim şurdan almayı düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/gamepow...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.PC&v=1.37 .yarın gaming gecesinde kayda değer bi indirim olmazsa sipariş edip deneyeceğim birkaç gün sonra olmadı iade edip comfort alırım.
Yarın 19:00 da hangi ürün indirime gireceği belli oluyor. Oraya bakarsın hoşuna gitmeyen varsa sipariş edersin diğer kulaklığı.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mei alma parayı çöpe atmış gibi olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,049
Üyeler
168,728
Son üye
Eryozk
Top Bottom