Bu Kulaklılar Alınır Mı? İyi mi?

Xpyy

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
3000

Mchose V9 Pro HW-V9-5 Beyaz 7.1 Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

alınır mı maks. bütçem 3k 2k ya daha iyisi var mı

https://gank.com.tr/machenike-gx30-...D_WOKW-MyO7FRLoaVbkoQok-ZxD6M8BR5zVYC4DTcbYWK

bide bunu düşünüyorum

en fp olan hangisi

Son düzenleme:
hocam benim tavsiyem bilindik markalardan şaşma
çok çok daha kaliteli olabilir fakat sonrasında parça tedariği konusunda çok sıkıntı yaşıyorsun.
Elimde çok iyi bir kulaklık var mesela ama piyasada kulaklık pedi yok
derisi paramparça oldu yenisini alamıyorum.
Tavsiyem bilindik markalar al

çok çok daha kaliteli olabilir fakat sonrasında parça tedariği konusunda çok sıkıntı yaşıyorsun.
sizin öneriniz ne bu 3k fiyat bandında mchose bilindik bir marka diye biliyorum anlıyorsanız yaredımcı olur musunuz

sizin öneriniz ne bu 3k fiyat bandında mchose bilindik bir marka diye biliyorum anlıyorsanız yaredımcı olur musunuz
hocam bu fiyatlarda açıkçası ne kadar ürün var bilmiyorum
ama özellikle teknik destek ve parça tedariği rahat markalar bakın
g435 falan olabilir mesela

https://gank.com.tr/machenike-gx30-...D_WOKW-MyO7FRLoaVbkoQok-ZxD6M8BR5zVYC4DTcbYWK

bide bunu düşünüyorum

en fp olan hangisi
fuxi h3 gayet iyi tam fp ürün youtubede bir sürü incelemesi var oradan da detaylara bakabilirsin

kulaklık gayet iyi alınır hocam. ama biraz daha araştırıp daha iyi bir kuakklık da bakabilrisin

bide bunu düşünüyorum

en fp olan hangisi
ikinci elden Steelseries nova 4x 5x falan bak geç aga padler yıkanabilir tasarlanmış ztn bu paraya leş bir şeyler alacağına kaliteli al

Aliexpress de vardır belki, bende Xiaomi One more kulaklık vardı padleri gitmişti oradan aldım.

hangi kulaklığa demiştiniz
verdiğin linkteki havitin sürücüsü 40mm lik benim kulağa küçük kalır diye almamıştım.daha önce 40mm kullandım kulağımın üsütnde kaldı pedler.yan,i kulşaklarımı içine lmadı 30 veya 60 dk sonra çok sıkıntı vermişti.50mm lik almıştım rahattım konfor konusunda.şimdi 53 mm lik havit kullanıyorum daha rahat.senin kulaklar nasıldır bilmiyorum.kimine 40mm de yeter.

verdiğin linkteki havitin sürücüsü 40mm lik benim kulağa küçük kalır diye almamıştım.daha önce 40mm kullandım kulağımın üsütnde kaldı pedler.yan,i kulşaklarımı içine lmadı 30 veya 60 dk sonra çok sıkıntı vermişti.50mm lik almıştım rahattım konfor konusunda.şimdi 53 mm lik havit kullanıyorum daha rahat.senin kulaklar nasıldır bilmiyorum.kimine 40mm de yeter.
yukarıdaki kulaklıklar nasıl peki hangisi daha iyidir

Geri