Yardım bu kulaklırdan hangisini almalıyım

Tre-x

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,161

@kadiks knk sen gamenote h2016d demiştin ama en fazla 215 tl bütçem var şimdi 210 tl bütçen varsa nasıl 237 tl lik James Donkey alıyorsun diye soracaksın kupon var bende onu kullanacağım 217 tl ye geliyor bu 5 kulaklıktan hangisi en f/p ilk kulaklığım olacağı için kaliteli bir şey olmasını istiyorum
@Evil Belief , @kadiks , @T.P.G. , @keremcnsz24 , @Yasin Çelik , @BugraSamet , @ArdaM , @Mert Özkaya

Son düzenleme:
H2016D

peki hocam diğer 3 kulaklık neden değilde h2106d?
Öbür kulaklıklar hakkında yorum yapmadım hocam. fakat h2106 çok öneriliyor.Sebebini bilmiyorum.Ama ilk attığınız rm k18 de güzel özellikleri var gibi.

Öbür kulaklıklar hakkında yorum yapmadım hocam. fakat h2106 çok öneriliyor.Sebebini bilmiyorum.Ama ilk attığınız rm k18 de güzel özellikleri var gibi.
h2016d yi sipariş ediyorum

h2016d yi sipariş ediyorum
Siz bilirsiniz hocam.Yanlış yönlerdirmek istemem bu yüzden pek bir yorun yapamam kulaklıklar hakkında.Hayırlı olsun şimdiden.

H2016d öneririm. Attığın Rampage modelleri çok dandik duruyor, pek dayanmaz diye tahmin ediyorum.
711 ise sorunlu, sorunlu olmasa onu önerirdim.

@kadiks knk sen gamenote h2016d demiştin ama en fazla 215 TL bütçem var şimdi 210 TL bütçen varsa nasıl 237 TL lik James Donkey alıyorsun diye soracaksın kupon var bende onu kullanacağım 217 TL ye geliyor bu 5 kulaklıktan hangisi en f/p ilk kulaklığım olacağı için kaliteli bir şey olmasını istiyorum
@Evil Belief , @kadiks , @T.P.G. , @keremcnsz24 , @Yasin Çelik , @BugraSamet , @ArdaM , @Mert Özkaya
Hocam Kendim de H2016D aldım gayet güzel. Mikrofonu da fiyatına göre çok iyi , 7.1 olmamasına bakmayın çok güzel ses kasılıyor. Zaten çakma 7.1 olucağına sağlam stereo olsun . Sorunuz varsa sorabilirsiniz ...

Geri