Neler Yeni

Bu Laptobun Ederi nedir?

HDogus

80+ Bronze
Herkes böyle düşünmüyor 20-25K bütçesi olan adamın RTX 3050 modellerinden başka seçeneği yok.
Zaten 25k civarına bulunuyor sıfırları sen diyorsun 22k ya gider 3k için adam uğraşmaz gider sıfır alır taksitte yapar keyfine bakar.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Zaten 25k civarına bulunuyor sıfırları sen diyorsun 22k ya gider 3k için adam uğraşmaz gider sıfır alır taksitte yapar keyfine bakar.

Ama özellikleri aynı olmaz, adam 1tb ssd için 16gb ram için 165hz ekran için 2. el tercih edebilir. laptopta bunlar önemli.

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Senin istediğin fiyata sıfır alır adam zaten o kadar etmez. Ortalama 17 falan anca eder fazla uçmaya gerek yok.
kanka sende abartmıssın ahaha :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet depolama yükseltmesi önemli artı katar ama sıfır olarak 25 civarına çok yakın fiyatta laptobun. Hani illa lenovo değil Acer, HP vs. modelleride var yakın fiyatta ve piyasada millet çok SRGB sine ekran renklerine takılmayabiliyor çoğunlukla mesela:

Seninkine göre depolaması az, işlemci yakın sayılır ryzen 5 karşılık bi i5 falan 120Hz model ama işte millet ikinci el için 25 civarını fazla görebilir.

Bide başka satıcılarda fiyatlar ne halde ? Marka olarak HP, Acer, MSI, Asusları falanda kattığında. En düşük olarak bakman iyi olur çünkü başka yüksek yazanları görebilirsin ama onlarda satmıyor, herkes en düşükten seçip sorunsuzu bulup onla alışveriş yapıyor.
guzel yorumun ıcın tesekkurler

hocam 25 bine sıfır cihaz bulunur,fiyatı yüksek.
kac eder 20ye dusım mı adam aynısını ryzen 7 lı 28e koymus asus

aynen kanka en son 33dü baktıgımda tesekkur ederım

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
18 belki. dp yok. monitörle 120hz üstü almak mümkün değil. ekran kartı w düşük. anakartı kötü. alan gariban 3050ti fp diye alıyor.

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
aynı özellikteki hp laptopumu 22.5k ya satamıyorum yanında glorious mousepad+ 1600 dpi mouse ile.sanırım 20k civarında ancak alıcı çıkar
kanka satmıcam ozaman muhtemel cunku satarsam alınmıyor bu bu fıyata ahaha

O kadarda öldüremezsin yani GTX 1650 Ti lara isterler 17 leri. Benim tahminim 22-23 arasına gidebilir.
tesekkurler bakıcam bı degerlendırme yapım

Satamaz. 3050 ölü yatırımdan başka bir şey değil. Bilinçli adam buna o kadar para gömmez zaten.
kaca koyım kanka 1650ler 17

Mouse çanta vb. şeylere fiyat biçmeyin, para ediyorsa ayrı satın.
Ssd de ok.
Rtx 4050 laptop zaten 25/26k mümkün.
Bunun sıfırı geçen gün 24k idi ( 1 hafta oldu olmadı)

İkinci el, nakit. Taksitle daha ucuza daha iyisini alan kişi niye 25 versin? Satmak istiyorsanız 21k gideri olur maks. Ya da dolar vs artar eninde sonunda 25’e gider.
yok agam onun ekran 144hz ve rgb klavyesı yok farklı serı numaları flan

21-23 arası sat acilse.
acil değil ama masaustu sistem duzmek ıcın satacaktım kanka.

Bildiğim benim model 8 ram 512 ssd ile geliyor ben 8 ve 512lik yükseltmeler yaptım.Zaten azıcık kullandım yatıyor bir süredir daha 1 yıla yakın garantisi de var. 21.5k aşağıya koymak bana makul gelmiyor açıkcası.Seçimdi şuydu buydu muhtemelen fiyatlar artacak o yüzden fiyatı çok düşürmemeniz daha mantıklı olur bence
tesekkur ederım ben aldıgımda 16ramdı kendım 8 daha takmadım sadece ssd yuvası vardı 1 tane daha ekledım xpg

ederi 18 anca çünkü
kanka gtx mı alıyorsun ahah

18 belki. dp yok. monitörle 120hz üstü almak mümkün değil. ekran kartı w düşük. anakartı kötü. alan gariban 3050ti fp diye alıyor.
niye kanka hdmı ılede alınıyor 144 denısık bakmıssın ama sagol

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
kanka sende abartmıssın ahaha :D

guzel yorumun ıcın tesekkurler

kac eder 20ye dusım mı adam aynısını ryzen 7 lı 28e koymus asus

aynen kanka en son 33dü baktıgımda tesekkur ederım

20 de çok ölü olur, bence 23 yaz maks 22 ye kadar düş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
ne aldığınızı bilmiyor musunuz? 3050ti = 1660ti aynı.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
ne aldığınızı bilmiyor musunuz? 3050ti = 1660ti aynı.

Ama 1660 Ti DLSS desteklemiyor, RTX 3070 Ti laptop GPU suda RTX 4060 laptop GPU sundan daha güçlü ama RTX 4060 da Frame generation var ve daha yeni bu yüzden 3070 Ti laptoplardan biraz daha pahalı genelde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
kendimizi kandırmayalım, kendimizi kandıracaksak sabaha kadar kandırabiliriz. dlss kimsenin umrunda değil. bu laptopları oynayanlar first person shooter ya da competitif-fifa ayarında oyunlar oynuyor ve dlss diye bir olay fg gibi bir olay first person shooterlerde saçmalık bunu siz de biliyorsunuz, mesela cs oynayacaksam benim için önemli olan şey düz fps abi bu laptopu alanlar buna bakar. yok teknolojiymiş yok fg yok şu kandırmayalım kendimizi.
Ama 1660 Ti DLSS desteklemiyor, RTX 3070 Ti laptop GPU suda RTX 4060 laptop GPU sundan daha güçlü ama RTX 4060 da Frame generation var ve daha yeni bu yüzden 3070 Ti laptoplardan biraz daha pahalı genelde.

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
kendimizi kandırmayalım, kendimizi kandıracaksak sabaha kadar kandırabiliriz. dlss kimsenin umrunda değil. bu laptopları oynayanlar first person shooter ya da competitif-fifa ayarında oyunlar oynuyor ve dlss diye bir olay fg gibi bir olay first person shooterlerde saçmalık bunu siz de biliyorsunuz, mesela cs oynayacaksam benim için önemli olan şey düz fps abi bu laptopu alanlar buna bakar. yok teknolojiymiş yok fg yok şu kandırmayalım kendimizi.
Usta ne saçma bir düşünce ben mesela şuan dead space oynamaktayım arada valorant oynuyorum arada flım ızlıyorum ekran cok canlı zevkle izliyorum yani. Herkesin kullanım amacı farklı. Oynadığı oyun farklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,531
Üyeler
166,396
Son üye
kaorumitoma
Top Bottom