Neler Yeni

Bu laptop 16gb ram destekler mi ?

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

Bu laptop 16gb ram destekler mi tek kanal veya çift olarak belirtirseniz iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım sistem alacak masaüstü önerdim fakat laptop daha avantajlı olur dedi ben de bu modeli gösterdim fakat bu modelde ram 16gb oluyor mu olay o 16gb tek kanal da olsa 8gb den iyidir

TİTAN.

80+ Platinum
oluyor kanka işlemcin maximum 32 gb ram destekliyor ram 4*2 olabilir yada 8*1 olabilir tek 8 ise 8 alıp çift slot ram yapılabilir eğer iki tane 4 ise 2 tane 8 alınıp çift slot yapılabilir

Bu laptop 16gb ram destekler mi tek kanal veya çift olarak belirtirseniz iyi olur

Arkadaşım sistem alacak masaüstü önerdim fakat laptop daha avantajlı olur dedi ben de bu modeli gösterdim fakat bu modelde ram 16gb oluyor mu olay o 16gb tek kanal da olsa 8gb den iyidir

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oluyor kanka işlemcin maximum 32 gb ram destekliyor ram 4*2 olabilir yada 8*1 olabilir tek 8 ise 8 alıp çift slot ram yapılabilir eğer iki tane 4 ise 2 tane 8 alınıp çift slot yapılabilir
Bu model destekliyor mu önemli olan o

kırmızışarapp

80+ Silver
Bu model destekliyor mu önemli olan o
Bazı laptoplarda anakarta lehimli oluyor. Altta açıklamada yazıyorlar genelde. Entegre ram diye. Fakat sanmıyorum ya 4x2 vardır yada 8x1.

omer4297

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Bayrak

destekliyor 2x4 8 gb ram var içinden çıkanları satıp rami kaç yapacaksan ona göre ram alıp 2x8 16gb yada 2x16 32gb ram yapabilirsin

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

omer4297

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Bayrak
Hocam soğutması da iyi midir

Laptopun
kullanmadığım için bilmiyorum knka forumlarda gördüğüme göre kimisi soğutmasının güzel olduğunu söylemiş kimiside klavyenin orta kısmının ısındığını söylemiş ki bu oldukça normal bir durum bana göre şahsen ben alırdım altında hava kanalları da var soğutucu da kullanırsa bir sıkıntı olmaz ki soğutucu kullanmasa bile fazla ısındığını düşünmüyorum

Top Bottom