Bu Laptop 2. elde bu kadar eder mi ?

2 tb m2 yapmış. Güzel fiyat bence. Ram 48 çok iyi. Ek olarak soğutucu klavye mouse zaten 2-3 eder. Ciddi alıcı ise pazarlık yap 2-3 düşür hocam. Bu ilan fazla durmaz gider bugün. (2tb m2 11k, ram desen zaten uçuk:)

Qhd 240 hz ekran var. Güzelmiş

2 tb m2 yapmış. Güzel fiyat bence. Ram 48 çok iyi. Ek olarak soğutucu klavye mouse zaten 2-3 eder. Ciddi alıcı ise pazarlık yap 2-3 düşür hocam. Bu ilan fazla durmaz gider bugün. (2tb m2 11k, ram desen zaten uçuk:)

Qhd 240 hz ekran var. Güzelmiş
bende öyle düşünüyorum hocam gene bi danışayım dedim

Ne kadar kullanmis laptop cok cok iyi az kullanilmis ise

Ne kadar kullanmis laptop cok cok iyi az kullanilmis ise
1 yıl kadar kullanılmış, programlama üzerine işlem yapmış oyun vs lol tarzı oyunlar oynanmış 1 yıl garantisi devam ediyor klavye mouse vs bunlarda iyi seviyede toplamı 5k eder pazarlıksız 45e anlaştım arkadaşla

belirtildiği gibi ise fiyat çok çok iyi direkt yapışın derim. zaten 48gb ram belki bu fiyat ya da bu fiyatlara yakındır. ha gamegaraj üzer mi üzmez gibi duruyor ne kadar iyi ne kadar sorunsuz tartışılır ama bu bütçede daha iyisi yok bence.

belirtildiği gibi ise fiyat çok çok iyi direkt yapışın derim. zaten 48gb ram belki bu fiyat ya da bu fiyatlara yakındır. ha gamegaraj üzer mi üzmez gibi duruyor ne kadar iyi ne kadar sorunsuz tartışılır ama bu bütçede daha iyisi yok bence.
Evet bence de öyle hocam bakalım arkadaşla anlaştık yan çizmez ise yarın alacağım

1yil temiz kullandiysa fazla degil bi bakimlari duzeldi yapildiysa manyak f/p

Evet bence de öyle hocam bakalım arkadaşla anlaştık yan çizmez ise yarın alacağım
Hayırlı olsun hocam. İlanı gördüm, çok iyi ürün. Yanındaki ürünlerde mantıklı. Şöyle ki notebook klavyesi yerine harici klavye kullanmak daha iyi oluyor. Ek olarak standı vb olması da güzel. Ram ve SSD fiyatları uçuk durumda o yüzden çok mantıklı bir seçim yapmışsınız.

Hayırlı olsun hocam. İlanı gördüm, çok iyi ürün. Yanındaki ürünlerde mantıklı. Şöyle ki notebook klavyesi yerine harici klavye kullanmak daha iyi oluyor. Ek olarak standı vb olması da güzel. Ram ve SSD fiyatları uçuk durumda o yüzden çok mantıklı bir seçim yapmışsınız.
teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1yil temiz kullandiysa fazla degil bi bakimlari duzeldi yapildiysa manyak f/p
sıcaklık değerlerinden vs kendini ele verir diye düşünüyorum bakım olarakda 1 kere bakım yapılmış.

Geri