BU LAPTOP ALINIR MI ?

AlpTR

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
50000

50.000 TL BÜTÇEM VAR.

SİZİN Bİ ÖNERİNİZ VARMI ?

Monster ne hocam marka kalitesiz bir kere almisken temizinden bir sey alin

her yönden daha iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu modellerde tercih edilebilir

monster pek önerilmiyor
arkadaşım senin gibi insanları anlamıyorum şu marka iyi değil önerilmiyor edilmiyor bunlar çok saçma şeyler alınmicak marka yoktur bakarsın fp olur fiyatının hakkını veriyordur alırsın marka önemli değil o modelde çıkardığı iş önemli ha buradaki laptop için demiyorum fp olarak pek iyi değil ama bu tüm o markanın ürünlerinin fp açısından kötü olduğu anlamına gelmiyor ha diyebilirsin ki şimdi ben zaten bu model için konuştum o zaman dicektin ki konu sahibi arkadaş attığın model fp açısından iyi değil yada kroniği var vb ifadeler kulanıp farklı bişi önerecektin yada bakmasını isticektin Not-konu sahibi arkadaş biraz bekle sana zahmet bulursam atıcam güzel bişi

.

bu modeli öneririm

veya bunlar

ne önerirsinsiz

arkadaşım senin gibi insanları anlamıyorum şu marka iyi değil önerilmiyor edilmiyor bunlar çok saçma şeyler alınmicak marka yoktur bakarsın fp olur fiyatının hakkını veriyordur alırsın marka önemli değil o modelde çıkardığı iş önemli ha buradaki laptop için demiyorum fp olarak pek iyi değil ama bu tüm o markanın ürünlerinin fp açısından kötü olduğu anlamına gelmiyor ha diyebilirsin ki şimdi ben zaten bu model için konuştum o zaman dicektin ki konu sahibi arkadaş attığın model fp açısından iyi değil yada kroniği var vb ifadeler kulanıp farklı bişi önerecektin yada bakmasını isticektin Not-konu sahibi arkadaş biraz bekle sana zahmet bulursam atıcam güzel bişi

.
sen ne önerirsin knk

bu modeli öneririm

veya bunlar

monster 500 gb hocam

bu modeli öneririm

veya bunlar

Ben mutlaka 17 inç almak istiyorum demiyorsa mosnterın mantığı yok. Aorus hem donanım olarak daha iyi hem segment farkı var. Omen ve predator arasında bir cihaz 4060 olan aorus t7 den daha uygun

Geri