YiğitAysul
80+ Silver
Bu laptop alınır mı , işlemcisi nasıldır ?
Son düzenleme:
Bende kaliteli bir ekran istiyorum fotoğraf düzenliyim arada oyun oynıyım amacım buyani oyun için dediğim gibi bir laptop yeterli olacaktır ben de bunu oyun için kullanıyorum sizin baktığınız türden laptoplar genelde sistemini taşıyamayan ancak render gibi ağır işler için kullanan insanlar tarafından tercih ediliyor
Bu da hp ne kadar güven veriyor tartışılır4060a kesinlikle o kadar verilmez.
Yanlış link atımışım bu olması lazım4060a kesinlikle o kadar verilmez.
Link yanlışmış düzelttim bir daha yorum yapabilirsinizyani oyun için dediğim gibi bir laptop yeterli olacaktır ben de bunu oyun için kullanıyorum sizin baktığınız türden laptoplar genelde sistemini taşıyamayan ancak render gibi ağır işler için kullanan insanlar tarafından tercih ediliyor
hocam madem bütçen var hem oyuncu hem iş bilgisayarı olarak en iyi tercih olucaktırOyun için dedim , başka bir iş yapılmıyor mu laptopla hocam
Hocam güzel pc de biraz büyğk hüçük modeli var mı acabahocam madem bütçen var hem oyuncu hem iş bilgisayarı olarak en iyi tercih olucaktır
üstünde 4070 olabilir ama razer kalitesini bilen bilir ekran konusunda mükemmele yakın işlere imza atar
hangisinin ?Hocam güzel pc de biraz büyğk hüçük modeli var mı acaba
asus 16 inçhangisinin ?
Razerin , normalde 14 16 inch bakıyorumhangisinin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus 16 inç
razerda 14 bulman çok zor bulsanda çok pahalıdırRazerin , normalde 14 16 inch bakıyorum
Evet hocam attığınız güzel de bana uymuyor fiyatı kesinlikle özelliklerini karşılıyorrazerda 14 bulman çok zor bulsanda çok pahalıdır
birde hocam bu tip laptoplarda çokta küçüğü olmaz
nedenide hem ekran kartının kapladığı alan hem sistem özellikleri ve soğutması derken ister istemez +16 ya çıkıyor
78.000TL ye Rtx 4060 .DBu laptop alınır mı , işlemcisi nasıldır ?
78.000TL ye Rtx 4060 .D
Hocam sizce bunlar aynı amaç için mi ?
Konu sadece fps fazla almak değil yapacağın işi daha kısa sürede yapmak render falan yapıyorsan süre kısalıyor sen ne yapmak için alıcaksın?Hocam sizce bunlar aynı amaç için mi ?
Yani 20-30 fps fazla almak benim için önemli değil