Neler Yeni

Bu laptop alınır mı ?

YiğitAysul

80+ Silver
Son düzenleme:

Yavuxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yavuz Selim
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji hakkında her şey

YiğitAysul

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

CloverSitaN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Benzer ürünler önerebilirsiniz
Saçma sapan alakasız ürünler önermeyin lütfen
Ne için baktığına göre değişir. Diğer 4060 laptoplara göre 2 kattan daha fazla fiyat farkı var. çoğunlukla oyun oynarım diyorsan alınmaz. Çok yanımda taşırım, taşıması çok kolay olmalı, arada bir oyun da oynarım, para da hiç sıkıntı değil dersen alınabilir ama yine de çok pahalı.

PNSHER

80+ Bronze
Benzer ürünler önerebilirsiniz
Saçma sapan alakasız ürünler önermeyin lütfen
Hafif taşınabilir bir laptop arıyorsanız bundan iyisi yok bu fiyata

YiğitAysul

80+ Silver
Hocam buna da baktım bu da güzel ama msi ın oledine güvenemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne için baktığına göre değişir. Diğer 4060 laptoplara göre 2 kattan daha fazla fiyat farkı var. çoğunlukla oyun oynarım diyorsan alınmaz. Çok yanımda taşırım, taşıması çok kolay olmalı, arada bir oyun da oynarım, para da hiç sıkıntı değil dersen alınabilir ama yine de çok pahalı.
Hocam haftada 1 2 gün oyun genel amaç foto düzenlrme adobe uygulamaları ama dediğiniz gibi biraz pahalı

PNSHER

80+ Bronze

Hocam haftada 1 2 gün oyun genel amaç foto düzenlrme adobe uygulamaları ama dediğiniz gibi biraz pahalı
Neyine güvenmiyeceksin ki hocam. ASUS , MSI ikisi de kendi panellerini üretmiyor. Üreticilerden alıyorlar.

YiğitAysul

80+ Silver
Neyine güvenmiyeceksin ki hocam. ASUS , MSI ikisi de kendi panellerini üretmiyor. Üreticilerden alıyorlar.
O da doğru geçen bunun konusu vardı pile çok kmtü demişler de aşağı yukarı aynı olduğuny düşünüyorum sizce

CloverSitaN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Yazdığımdan ber imsiın hafif laptobunu arıyordum çok iyi atmışsınız. Bu laptoptan memnun olan çok insan var.

Anladığım kadarıyla taşımak gibi bir derdiniz yok. düzgün ortalama bir 4060 35-40k arası.. Eğer laptop sürekli taşınacaksa ve hafif istiyorsanız msi stealth alabilirsiniz. Taşımaya gerek yoksa 40k civarında i7 ve 4060'lı bir şey alabilirsiniz. Ayrıca oled'inde bir sıkıntı olduğunun düşünmüyorum sonuçta bunlar üst seviye laptoplar düşük seviye ekran kullanacaklarını sanmıyorum. Msi'ın ucuz ürünlerini hiç sevmesem de üst seviye ürünleri kaliteli oluyor

PNSHER

80+ Bronze
O da doğru geçen bunun konusu vardı pile çok kmtü demişler de aşağı yukarı aynı olduğuny düşünüyorum sizce
Pil kapasiteleri aynı fakat işlemci farkından dolayı asus pilde biraz daha uzun süre gider ama aradaki iki kat fiyat farkına asla değmez.

YiğitAysul

80+ Silver
Yazdığımdan ber imsiın hafif laptobunu arıyordum çok iyi atmışsınız. Bu laptoptan memnun olan çok insan var.

Anladığım kadarıyla taşımak gibi bir derdiniz yok. düzgün ortalama bir 4060 35-40k arası.. Eğer laptop sürekli taşınacaksa ve hafif istiyorsanız msi stealth alabilirsiniz. Taşımaya gerek yoksa 40k civarında i7 ve 4060'lı bir şey alabilirsiniz. Ayrıca oled'inde bir sıkıntı olduğunun düşünmüyorum sonuçta bunlar üst seviye laptoplar düşük seviye ekran kullanacaklarını sanmıyorum. Msi'ın ucuz ürünlerini hiç sevmesem de üst seviye ürünleri kaliteli oluyor
Tam olarak kullanım çok gezmiycek ama taşınması da kolay olacak arada oyun oynanıp genelde iş için kullanılacak aklıma sadece batarya takıldı
Ayrıca ram yükseltme var değil mi ?

CloverSitaN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Tam olarak kullanım çok gezmiycek ama taşınması da kolay olacak arada oyun oynanıp genelde iş için kullanılacak aklıma sadece batarya takıldı
Ayrıca ram yükseltme var değil mi ?
Burada 2x16 ve 2 ram slotlu olarak belirtmiş ancak satıcıya sormak yine de daha sağlıklı olur. Bence Çok taşınmayacaksa ince laptopalr yerine normal gaming laptop almak bence daha iyi olabilir. Şahsen sürekli işe gitsem bile arabayla gidiyorsam normal laptop alırım, sürekli başka şehirlere gitme veya sürekli sırtta taşıma gibi bir durum varsa o zaman stealth düşünürdüm. Bu arada msiın düşük fiyatlı laptoplarında ekran kartı 45w hiç bulaşma bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,569
Üyeler
172,385
Son üye
falcata61
Top Bottom