Yardım BU LAPTOP ALINIR Mİ.

yalnızbiri01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
825
Bütçe
27000
Arkadaşlar 2. El rtx 4060 intel core i7 13. Nesil 16 GB ram 512 GB SSD HP victus 16 buldum ve 27 bin diyor adam hiç bir sorunu olmadığını ve 6 ay kullandığını söylüyor garantisi daha varmış ama kutusu yok fatura var victus 16 modelinde uyku sensorunde kronik sıkıntı cikabiliyormus sizce alınır mı bir de laptop 75 w uygun mu alınır mı. Şimdiden teşekkür ederim

keşke söylemeyle olsa da herkes dürüst olmuyor maalesef
cihaztvnin bi videosu vardı 2. el laptop alırken dikkat edilmesi gerekenler diye ona bir bak derim

keşke söylemeyle olsa da herkes dürüst olmuyor maalesef
cihaztvnin bi videosu vardı 2. el laptop alırken dikkat edilmesi gerekenler diye ona bir bak derim
Ondan dolayı biraz kararsızım ikinci el bir sitesinden alıyorum

Hocam hp victuslarda hall sensör sorunu var diye biliyorum yenilerinde yok diyorlar ama sen yine de bir bak
Evet ondan dolayı kararsızım bazıları diyor 10 laptopdan 3 ünde var satıcı hiçbir sorunu yok diyor ama ne kadar guvenebilirim aracı ile alacağım satıcının puanı da yok

Evet ondan dolayı kararsızım bazıları diyor 10 laptopdan 3 ünde var satıcı hiçbir sorunu yok diyor ama ne kadar guvenebilirim aracı ile alacağım satıcının puanı da yok
Valla hocam sana kalmış ama faturası duruyor diyor kutu yok bir sıkıntı çıktığı zaman servis kabul edecek mi ? Benden sana tavsiye alma hocam en fazla çıkabileceğin maks rakam 27 bin tl mi

Valla hocam sana kalmış ama faturası duruyor diyor kutu yok bir sıkıntı çıktığı zaman servis kabul edecek mi ? Benden sana tavsiye alma hocam en fazla çıkabileceğin maks rakam 27 bin tl mi
27 bin TL zar zor cikiyorum

Bi bakayım sorunsuz model varsa atayım sana ama şunu bil bu paraya 4060 çok zor olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,621
Üyeler
183,786
Son üye
yuppir
Geri