Bu Laptop alınır mı?

yani evet lise 3 öğrencisi ve kız. Oyun falan oynamaz youtubeda video izler, dizi film izler ödev yapar yani
Yani ben olsam kıza sims öğretirim, keyfini çıkarsın bilgisayarın. Kültürlensin eğlensin. Oyunlar terapi gibi.
Post automatically merged:

ilk attığın mediamarkt daki ideapad de tn paneldi
İnsanlara TN almaayın IPS almayın dediğimde hemen coşuyorlar bana karşı o yüzden muadil fiyattaki karşılığını attım.

Yani ben olsam kıza sims öğretirim, keyfini çıkarsın bilgisayarın. Kültürlensin eğlensin. Oyunlar terapi gibi.
Post automatically merged:

İnsanlara IPS almayın dediğimde hemen coşuyorlar bana karşı o yüzden muadil fiyattaki karşılığını attım.
Simsi benim masaüstünden oynuyor zaten :D Oyun oynamasın laptopla daha iyi.TN almayın dicektin galiba

Ben olsam açıkçası dürüst olayım 11-12k altına bilgisayar almazdım. Alacağım hafif ince kaliteli bir şey, mümkünse metal kasalı. Üniversite hayatında dahi kullansın. Şimdi kız ne okumak istiyor, hobileri ne bilmiyorum ama açıkçası 4-5k para değil şu zamanda.

Gelecekte de bu cihazlara erişim daha da zorlaşacak, almışken ömürlük bir şey alırdım.

Ben olsam açıkçası dürüst olayım 11-12k altına bilgisayar almazdım. Alacağım hafif ince kaliteli bir şey, Üniversite hayatında dahi kullansın. Şimdi kız ne okumak istiyor, hobileri ne bilmiyorum ama açıkçası 4-5k para değil şu zamanda.

Gelecekte de bu cihazlara erişim daha da zorlaşacak, almışken ömürlük bir şey alırdım.
Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim de gel de anlat işte bunu onlara. Şimdilik bizimkilere istedikleri bütçede bir şey aldırayım da üniversitede de ben alırım ona güzel bişey :)

Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim de gel de anlat işte bunu onlara. Şimdilik bizimkilere istedikleri bütçede bir şey aldırayım da üniversitede de ben alırım ona güzel bişey :)
İnşallah. O zaman hayırlı olsun diyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,214
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri