Hacı içinde rdr 2 oynamiycam2 ay sonra abi bu pc bişey kaldırmıyo diyip 19k yı mı çöpe atmak tercihin
Orjinal ??? Çakmasıni napim afedersinWindows 50 TL'ye de alınıyor ne darlıyon ki kendini Windows şart diye kazık mı yiğcen
tamam ozaman önerilerimize kulak asmıyosan konu açmadan direk satın alabilirdin.Hacı içinde rdr 2 oynamiycam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orjinal ??? Çakmasıni napim afedersin
Windowsu kendi sitesinden orjinal kurabiliyorsun zaten USB ileHacı içinde rdr 2 oynamiycam
Win 10 free mi ? 11 paralı zaten diye biliyorumWindowsu kendi sitesinden orjinal kurabiliyorsun zaten USB ile
Abim bütün windowslar bedava, USB alıyorsun bilgisayara takıyorsun microsftun sitesinden indiriyorsun usbye yazdırıyorsun laptoba takıyorsun kuruyorsun bittiWin 10 free mi ? 11 paralı zaten diye biliyorum
Pahalı geldi bana, windows içinde olmasını neden önemsiyorsun ki
Niye 3-4 k masraf olsun?Free dos da alıp niye 3 4 k masrafa gireyim? Başka seçenek yok gibi
Orjinal, 30-50 tl ye keyler satılıyor, windows'un kendisi de ücretsiz zaten. Sitesinde mevcut.Hacı içinde rdr 2 oynamiycam
Aynı özellikleri var forumdakileri %95 i kullanıyordur kesinlikle bu şekilde almak saçmalıkHacı içinde rdr 2 oynamiycam
Tm da reis Windows kurmak basit de ürün anahtarı olmuyor bende çakma alıp sürekli yenilemem gerek miyor mu ? Arka taraf simsiyah bilmiyorum yani bana saçma geliyorhttps://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506lha95-hn004a95-intel-core-i5-10300h-16gb-1tb--512gb-ssd-gtx-1650-windows-10-pro-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00000F216U?magaza=Arcadia+Bilişim&url_src=and-product-detail Buna bir bakabilirsin ama freedos bir laptop alıp beleşe yada çok ucuza windows 10 yükleyebilirsin hem laptop daha uyguna gelmiş olur
Ne alaka ?8 gb ram eklenir![]()
Lenovo IP3 82S900EQTX Intel Core i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 4GB RTX3050 15.6" Full HD 120Hz FreeDOS Oyuncu Dizüstü Bilgisayar | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
IPS, 2x RAM, RTX3050 4GB 85W, 2x M.2 SSD, 2x USB 3.2 Gen 1, 1x HDMI 2.0, 1x RJ-45, 1x Headphone / microphone combo jack, 45Wh, 2.31kg, M100 RGB Mouse Hediyewww.garajonline.com.tr
Ürün anahtarsız kullanabilirsiniz. Gıcık olabilirsiniz Windows'u etkinleştir yazısına ama kullanmanıza engel değil. Daha sonra Windows satın alabilirsiniz.Tm da reis Windows kurmak basit de ürün anahtarı olmuyor bende çakma alıp sürekli yenilemem gerek miyor mu ? Arka taraf simsiyah bilmiyorum yani bana saçma geliyor